REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar esate netekę kelionės lagamino? Keistos ir netikėtos istorijos apie pamestą ir kitaip sugadintą bagažą gali pašiurpinti ir visko mačiusius keleivius, rašo kelionių tinklalapis Makalius.lt,  nuo lagaminų padegimų iki...

REKLAMA
REKLAMA

„United Airlines“ padegė keleivės lagaminą

2008 m. gruodžio mėn. keleivė buvo iškviesta į stebėjimo bokštą. Ten dispečeris parodė į degantį laužą ant pakilimo tako ir pasakė: matote ta laužą? Tai yra jūsų lagaminas. Jis užsidegė, kuomet pateko per daug arti lėktuvo variklių.

REKLAMA

Lagaminas, paragavęs aviacinio kuro

Kas gali labiau nuliūdinti nei atostogų perplanavimas ir atradimas, jog jūsų lagaminas permirkęs aviaciniame kure? Ir dar Delta oro linijų pasiūlymas cheminiam valymui prieš pasiūlymą padengti patirtus nuostolius. Gerai, kad nekilo gaisras...

Lagaminai vandenyne

Manote, jog kruizinių linijų darbuotojai yra tokie geri ir nemėto keleivių daiktų į vandenyną, galvokite dar kartą. „Royal Caribbean“ 2009 m. rugsėjį sugebėjo į vandenyną išmesti keleivės lagaminą, kuriame buvo ne tik visi reikalingi daiktai, bet ir medikamentai. Kankynė.

REKLAMA
REKLAMA

240 lagaminų užtvindytų nuotekomis

Niekada nepatikėsite, jei jums pasakys, jog jūsų lagaminas paskendo ekskrementuose. Tikra istorija : 2010 m. lapkritį nuotekų vamzdis Heathrow oro uoste sprogo, užpildamas apie 240 lagaminu išmatomis. Pasak liudininkų: galonai išmatų sėmė lagaminus, kvapas buvo sunkiai pakeliamas.

Pametė 50.000 dolerių vertės krovinį

Iki šiol lieka neaišku, kaip dažnai mados įpėdinis Giorgio Gucci keliauja su komercinėmis avialinijomis, tačiau US Airways jį savotiškai įtikino nusipirkti nuosavą lėktuvą. 2010 m. rugsėjį avialinija pametė 50.000 dolerių vertės krovinį, priklausiusį garsiajam dizaineriui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Darbuotojų vagystės

Kas būtų, jeigu tie patys darbuotojai, kurie tikrina jūsų bagažą, jį palengvintų? 2010 m. lapkritį American Airlines kompanijoje tyrėjai sučiupo darbuotojus, vagiančius papuošalus, kameras ir kitą elektroniką iš lagaminų. Baisiausia dalis? Darbuotojai kompanijoje sugebėjo dirbti visus  metus...

Lagaminus palieka pūti lauke

Heathrow oro uostas yra Londone, kuris garsėja lietingu ir drėgnu oru. Kodėl buvo nuspręsta pamestus lagaminus laikyti lauke – niekas negali pasakyti. 2007 m. British Airways keleivis buvo šokiruotas, koks šlapias ir „kvapnus“ tapo jo lagaminas po 7 d. ieškojimo.

REKLAMA

Vagystė nuo konvejerio

2010 m. balandžio mėn. policija sulaikė vyrą, kuris buvo įsigudrinęs vogti lagaminus nuo konvejerio Phoenix Sky Harbortarp tautiniame oro uoste. Pavogtų daiktų vertė – šimtai tūkstančių dolerių.  Dar niekada taip stipriai nesinorėjo turėti tik rankinį bagažą.

Bagažas į lėktuvą per lietų

Ar kada matėte mažus autobusiukus, nuvežančius jūsų lagaminus iki lėktuvo? Ne vis jie būna pritaikyti lietingam orui. Tuo įsitikimo 2009 m. sausį iš Orlando į Čikagą keliavęs keleivis, kuris savo lagaminą iš lėktuvo atsiėmė visiškai šlapią.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų