REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Norvegas Andersas Behringas Brevikas, kuris prisipažino  liepos mėnesį nužudęs 77 žmones, vaizdo stebėjimo kamera buvo nufilmuotas dar prieš savo išpuolius, pranešė BBC.

REKLAMA
REKLAMA

Įraše matyti, kaip 32 metų vyras, likus kelioms minutėms iki sprogimo Oslo centre, palieka užminuotą automobilį ir nueina tolyn. Jis vilkėjo policininko uniformą ir turėjo ginklą.

REKLAMA

Policija patvirtino, kad „ABC Nyheter“ interneto svetainėje paskelbti kadrai iš vaizdo įrašo yra autentiški. Oslo policijos atstovas Roaras Hansenas naujienų agentūrai „Associated Press“ sakė, kad nors policija visuomenei ir neskelbė informacijos apie turimus vaizdus iš Vyriausybės pastato stebėjimo kameros, tačiau ji buvo minima konfidencialiose ataskaitose, kurias gavo išpuolių aukoms ir jų artimiesiems atstovaujantys advokatai.

Sprogimas Norvegijos sostinėje tuomet nužudė 8 žmones. Po kelių valandų dar 69, iš kurių dauguma buvo nepilnamečiai, A. B. Breivikas iššaudė Utojos saloje.

Stebėjimo kamera užfiksavo, kaip prieš sprogimą Oslo centre A. B. Breivikas paliko užminuotą automobilį (nuotr. SCANPIX)Stebėjimo kamera užfiksavo, kaip prieš sprogimą Oslo centre A. B. Breivikas paliko užminuotą automobilį (nuotr. SCANPIX)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų