REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Finansų sfera bus veikiama negatyviomis tendencijomis, galimos išlaidos, rimti nuostoliai. Venkite bet kokios rizikos, neapgalvotų pirkinių. Naujas romantinis nuotykis atneš daugiau sunkumų nei kad džiaugsmo, tad būkite apdairūs.

Avinas. Finansų sfera bus veikiama negatyviomis tendencijomis, galimos išlaidos, rimti nuostoliai. Venkite bet kokios rizikos, neapgalvotų pirkinių. Naujas romantinis nuotykis atneš daugiau sunkumų nei kad džiaugsmo, tad būkite apdairūs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Romantiniuose santykiuose ne ypač patraukli situacija: susilaikykite nuo neapgalvotų veiksmų, nepriimkite neapgalvotų sprendimų. Išlaikykite ramybę, būkite išmintingi ir kantrūs, nes tik taip pakreipsite situaciją normalia vaga. Laikinai pamirškite apie savo asmeninius interesus.

REKLAMA

Dvyniai. Būkite atsargūs su finansais: sprendimai, kurie šiandien jums atrodys protingi, iš tikro gali tapti abejotini ryt. Neskubėkite spręsti ir profesinių klausimų. Galima didelė sėkmė tiems, kurių darbas susijęs su išvažiavimais ir bendravimu. Padžiugins susitikimai su draugais.

Vėžys. Būkite ekonomiški: rizikuojate likti be skatiko, jei pasiduosite nuotaikai ir nuspręsite neapgalvotai įsigyti stambų pirkinį. Profesinėje sferoje klostosi prieštaringa situacija, tad būkite atsargūs. Susilaikykite nuo išvažiavimų, susitelkite ties namų reikalais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Pozityvios tendencijos veiks asmeninę sferą, ir romantiniai santykiai bus nepaprastai malonūs. Stabilios poros gali laukti permainų, kurios tik į gerą. Didelė naujų pažinčių tikimybė, o jausmai bus stiprūs ir nepaaiškinami. Nekankins ir darbe nusivylimai.

Mergelė. Pozityvios tendencijos bus labai stiprios ir turės nemažą įtaką. Nešvaistykite veltui savo jėgų ir nebandykite plaukti prieš srovę – pasikliaukite likimu, nes jis jums paruošė nemažai malonių dovanų. Profesiniai santykiai susitvarkys, jūsų patirtis bus įvertinta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Puiki diena pirkiniams, investicijoms ir sutarčių pasirašymui. Galimos piniginės įplaukos, brangios dovanos ir malonūs siurprizai. Kreipkite dėmesio į smulkmenas – būtent jose ir slypi jūsų sėkmė. Puiki nuotaika leis jums pasipildyti maloniais įspūdžiais.

Skorpionas. Nepaisant tam tikrų sunkumų, jūs gana lengvai išsaugosite gerą nuotaiką ir įkvėpimą. Problemos bus išspręstos gana greitai, nes jums pavyks rasti įtakingų partnerių, o čia atsivers ir naujos profesinės galimybės. Romantiškuose santykiuose koją gali pakišti kantrybės nebuvimas.

REKLAMA

Šaulys. Kontroliuokite savo emocijas ir nepasiduokite fantazijomis tuo metu, kai jums reiktų užsiimti įdomiais ir naudingais reikalais. Atkaklumas ir tikslo siekis – štai savybės, kurios neišvengiamai būtinos. Galimi nesutarimai su mylimu žmogumi, kurie privers pagalvoti apie permainas asmeniniame gyvenime.

Ožiaragis. Rizikuojate nugrimzti į pesimizmą ir atsidurti savo liūdnų minčių liūne. Nereikėtų priimti lemtingų sprendimų, tačiau tikrai galite apsvarstyti galimybes, kaip elgtumėtės ateityje. Pasitarkite su draugais, išklausykite giminaičių patarimų.

REKLAMA

Vandenis. Galimos piniginės įplaukos, taip pat brangios dovanos ir malonios staigmenos. Palanku pasirašyti sutartis, o ir investicijoms ji palanki. Tik remkitės patikimais partneriais. Galimos problemos su mylimu žmogumi. Spręsdami bet kokias problemas pasitelkite kūrybiškumą.

Žuvys. Palankios tendencijos veiks romantinius santykius. Ir tai reiškia, kad atėjo pasimatymų, švelnių prisipažinimų metas. Intuicija jūsų neapvils, o patarimai ir rekomendacijos bus laiku ir vietoj. Palanku užbaigti pradėtus darbus, taip pat persikraustyti į kitą būstą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų