REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šūdžius“, Klišavota meškutė“, „Jūs kaip Oksana Pikul. Bet grožis – ne profesija“, „Tai buvo taip siaubinga. Jūs visai nešokate. Ir net nestovite ant kojų“, - tokiais komplimentais šokėjus apdalina žodžio kišenėje neieškanti „Kviečiu šokti“ komisijos  narė Ieva Šimukauskienė.

REKLAMA
REKLAMA

Profesionali šokėja, profesionali aktorė, Muzikos ir teatro akademijos absolventė, reikli sau ir kitiems pedagogė šokių projekte jau buvo pavadinta „moterimi – siaubiaku“, „moterimi drakonu“ ir paprašyta jos paspjaudyti liepsna.

REKLAMA

Tačiau komisijos narė ir toliau nevynioja žodžių į vatą, komentuodama judesius, žingsnelius, šokių kompozicijas.

Praėjusį šeštadienį Ieva išjuokė choreografinius šokėjų numerius, kuriuose buvo naudojamos kėdės.

„Pirma, antra, trečia kėdė. Ar mes žiūrime „12 kėdžių“? – ironiškai klausė Ieva, turėdama omenyje garsiąją istoriją apie aferisto Ostapo Benderio ir nevykėlio aristokratų šeimos palikuonio Kisos Vorobjaninovo nuotykius.

REKLAMA
REKLAMA

Ievos ironija nebuvo neišgirsta. ,„Kviečiu šokti“ dalyviai su choreografais nusprendė Ievutei paruošti tikrą dovanėlę – šokį su... dvylika kėdžių.

Visų bendra kompozicija bus mažytis kerštas Ievai, kurio metu bus pakartoti visi riebesni komisijos narės pasisakymai šokių projekte.

Ar tai privers nuožmiąją Ievą nurausti? O gal Ieva „Dvylikos kėdžių“ kompoziciją sumals į miltus, perfrazuodama  Ostapo Benderio žodžius: „Daugiau įžūlumo, žmonėms tai patinka!"

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų