REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tarptautinės jaunimo organizacijos „Young Leaders Forum“ inicijuoto ir kartu su Užsienio reikalų ministerija bei Nacionaliniu radiju ir televizija organizuoto studentų ir moksleivių konkurso „Jaunieji lyderiai“ nugalėtojai rugsėjo 14-20 dienomis vyksta į Vašingtoną.

REKLAMA
REKLAMA

Jaunieji lyderiai JAV Kongrese dalyvaus Demokratijų bendrijos Parlamentinio forumo renginyje, skirtame aptarti „Arabų pavasario“ demokratizacijos pamokas, taip pat lankysis Lietuvos ambasadoje Vašingtone, kur susitiks su Lietuvos Seimo pirmininke Irena Degutiene, Europos Parlamento nariu Vytautu Landsbergiu, Seimo Užsienio reikalų komiteto pirmininku Emanueliu Zingeriu, konkursą rengusios tarptautinės jaunimo organizacijos „Young Leaders Forum“ pirmininke Viktorija Bražiūnaite.

REKLAMA

Primename, kad Vilniaus Juzefo Ignacijaus Kraševskio vidurinės mokyklos dešimtokas Danielius Ravinskis geriausiu moksleiviu išrinktas Lietuvos televizijos laidoje „Tūkstantmečio vaikai“.

Kitas jaunuolis Marius Šačikauskas nugalėtoju buvo pripažintas studentų politologų olimpiadoje, kurią organizavo lyderius iš viso pasaulio vienijanti organizacija „Jaunųjų lyderių forumas“ kartu su Užsienio reikalų bei Švietimo ir mokslo ministerijomis.

D.Ravinskis ir M.Šačikauskas liepos 1 d. apdovanoti Vilniuje vykusiame  Demokratijų bendrijos ministrų susitikime. Šis renginys vainikavo dvejus metus trukusį Lietuvos pirmininkavimą Demokratijų bendrijai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų