REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį savaitgalį Nacionalinė dailės galerija Vilniuje (Konstitucijos pr. 22) kviečia apsilankyti baigiamose rodyti parodose „Paminklai, kurių nėra. Pasivaikščiojimas po Vilnių" ir „Arbit Blatas. Sugrįžimas į tėvynę". Rugsėjo 16–18 d. galerijos bilietas kainuos tik 1 Lt, lankytojų lauks nemokamos ekskursijos po parodą, įdomūs edukaciniai užsiėmimai.

REKLAMA
REKLAMA

Rugsėjo 16–18 d., penktadienį–sekmadienį, Nacionalinė dailės galerija kviečia lankytojus į išskirtinę programą, uždarant parodą „Paminklai, kurių nėra. Pasivaikščiojimas po Vilnių“ ir palydint besibaigiančią parodą „Arbit Blatas. Sugrįžimas į tėvynę", kurią galima aplankyti iki rugsėjo 26 dienos.

REKLAMA

Parodoje „Arbit Blatas. Sugrįžimas į tėvynę“ pristatoma unikali iškilaus žydų kilmės Lietuvos dailininko Arbit Blato darbų kolekcija, kurią Lietuvos dailės muziejui padovanojo menininko našlė, žymi operos solistė ir režisierė, ponia Regina Resnik Blatas.

O paroda „Paminklai, kurių nėra. Pasivaikščiojimas po Vilnių“ kviečia prisiminti paminklų kaitą Vilniuje nuo XIX a. pabaigos iki šių dienų ir šalia jų vykusį gyvenimą: ceremonijas, politinius įvykius, kasdienybės epizodus.

Rugsėjo 16–18 d. galerijos bilietas kainuos tik 1 Lt. Vyks nemokamos ekskursijos po parodas ir edukaciniai užsiėmimai. Bus galima įsigyti ką tik išleistą katalogą „Arbit Blatas. Sugrįžimas į tėvynę“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų