REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

BMW Group„, pagal „Dow Jones“ tvarumo kriterijus, septintą kartą iš eilės pripažinta aplinkai draugiškiausia kompanija automobilių rinkoje – tokius rezultatus atskleidė „SAM Group" Vokietijoje atliktas tyrimas. BMW koncernas – vienintelė automobilių gamintoja, į pagal šį indeksą sudaromą sąrašą patenkanti kasmet nuo pat jo sukūrimo 1999 m.

REKLAMA
REKLAMA

Koncerno valdybos pirmininko dr. Norbert Reithofer teigimu, „BMW Group“ sėkmę lemia toliaregiškas kompanijos požiūris ir atsakingi, į aplinkos apsaugą orientuoti veiksmai.

REKLAMA

„Jau septynerius metus iš eilės suteikiamas aplinkai draugiškiausios kompanijos titulas puikiai atskleidžia mūsų verslo strategiją ir nuostatas. Tai tarsi visų 95 tūkst. mūsų bendrovės darbuotojų pripažinimas ir jų darbo įvertinimas – toks progresas tampa įmanomas tik jų kasdienio darbo dėka“, – sako jis.

Aplinkos tausojimas ir atsinaujinančių šaltinių naudojimas – viena iš sudedamųjų „BMW Group“ verslo strategijos dalių. Kompanija dar 1973 m. pati pirmoji automobilių pramonėje sukūrė aplinkos apsaugos pareigūno poziciją. 2009 m. verslo ekologiškumas buvo paskelbtas kompanijos siekiu visos įmonių grupės lygmeniu.

„SAM Group" analizuoja maždaug 2500 įmonių veiklos būklę ekonomikos, aplinkosaugos ir socialinėje sferose bei pagal „Dow Jones“ tvarumo kriterijus kasmet renka rinkos lyderes kiekvienoje iš šių sričių. Ekologiškumas įprastoje įmonės veikloje yra vertinamas kartu su draugiškumu aplinkai esant ypatingoms sąlygoms, tokioms, kaip klimato kaita. „Dow Jones“ aplinkosaugos indeksai, paskelbti 1999 m., tapo pirmuoju pasauliniu mastu taikomu kriterijumi šioje srityje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų