REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

San Franciske (JAV) vykstančiame bendrovės „Intel“ plėtotojų formue „IDF-2011" bendrovės atstovai atskleidė  „Wireless Display“ (WiDi) technologijos diegimo planus, pranešė „The Register“.

REKLAMA
REKLAMA

„Wireless Display“ suteikia galimybę bevieliu ryšiu transliuoti iš kompiuterio į televizoriaus ekraną didelės raiškos (HD) vaizdą. Prie televizorių turi būti jungiamas specialus signalus priimantis priedėlis. Iš pradžių „WiDi“ buvo planuojama diegti nešiojamuosiuose kompiuteriuose su antros kartos „Core“ procesoriais ir „Centrino“ „Wi-Fi“ ryšio moduliais.

REKLAMA

Dabar „Intel“ atstovai pranešė, kad su „WiDi“ technologija bus suderinama naujoji „Cedar Trail“ mobilioji platforma, kurią planuojama pateikti rinkai šių metų pabaigoje.  Joje bus naudojami pagal 32 nm technologiją pagaminti „Atom“ procesoriai. „Cedar Trail“ platforma bus diegiama naujuose „netbook“ ir „nettop“ tipo kompiuteriuose.

Pasak „Intel“ darbuotojų, „Wireless Display“ technologija planšetiniuose ir staliniuose kompiuteriuose bus pradėta plačiau naudoti 2012 metais. Ateityje ją planuojama naudoti ir išmaniuosiuose telefonuose. Taip pat numatoma, kad po kurio laiko „WiDi“ galės transliuoti aukštos kokybės garso srautą į „Hi-Fi" buitinę garso įrangą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų