REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klaipėdoje dokumentinės realybės dramos „Žvaigždė policininkas“ filmavimo kameroms užfiksavus dramatiškas muštynes tarp girtų nusikalstamų grupuočių atstovų ir uostamiesčio gatvėse kartu su aktore Egle Jackaite patruliavusių policininkų, jau kitą dieną laidos prodiuseris Kristupas Krivickas sulaukė netikėto nusikaltėlių tarpininko skambučio.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak laidos prodiuserio, skambintojas bandė zonduoti kada bus rodoma nufilmuota medžiaga, kas konkrečiai bus rodoma ir ką galima būtų padaryti, kad laida nepatektų į televizijos eterį. K. Krivickas iš karto suprato skambučio tikslą ir pokalbį greitai baigė. Deja, tai buvo tik pradžia.

REKLAMA

„Kiek žinau, jie susisiekė ir su E. Jackaite, o pasirodžius laidos anonsui sulaukiau jau ne paprasto tarpininko, o advokato, kaip jis prisistatė, skambučio“, – įvykio detales atskleidžia K. Krivickas.

Advokatu besivadinantis vyras primygtinai siūlė susitikti ir susitarti, kad anonsuojama laida neišvystų dienos šviesos – „Sumokėsime, kiek reikės“.

Filmuota medžiaga iš muštynių, sulaukusių didžiulio atgarsio ir kriminalinėse suvestinėse, ir tarp Klaipėdos nusikaltėlių, – jau šį ketvirtadienį 20.30 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA

Policijos pareigūnams, kovojantiems su organizuotu nusikalstamumu, žinoma asmenų grupė Klaipėdos centre puldinėjo ne tik paprastus piliečius, bet ir pasikėsino fiziškai susidoroti su policininkais. Policijos pareigūnų smaugimas, sulaužytos dvi tarnybinio automobilio sėdynės – tokie incidentai Lietuvos gatvėse itin reti.

„Jiems tikrai pasisekė – Amerikoje tokie veikėjai greičiausiai būtų nušauti ir tai būtų traktuojama kaip policijos pareigūnų būtinoji savigyna. Mūsų pareigūnai net ir tokiomis aplinkybėmis stengėsi išvengti aukų – agresyvius nusikaltėlius tik surakino ir išvežė į policijos komisariatą“, – pasakoja K. Krivickas.

Pribloškianti filmuota medžiaga, kurios bijo nusikalstamos uostamiesčio grupuotės, – jau šį ketvirtadienį, rugsėjo 15–ąją, 20.30 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų