REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Frankfurto automobilių parodoje „Renault“ pristatė konceptą „Frendzy“. Oficialiai jis dedikuojamas veteranui „Renault 4“, tačiau specialistai tikina, kad jo linijose galima įžvelgti ir „Kangoo“ evoliucijos perspektyvas.

REKLAMA
REKLAMA

„Renault“ konceptas universalus – jis gali atlikti ir komercinio pusiau krovininio automobilio, ir šeimyninio vienatūrio funkcijas. Be viso to jis gali tapti ir biuru ant ratų, nes įsitaisius šiame automobilyje galima jungtis prie interneto ir dirbti integruotu kompiuteriu „BlackBerry PlayBook". Patiktų šis automobilis ir reklamos specialistams, nes duryse yra integruotas 37 colių ekranas, kuris praeiviams ir kitiems eismo dalyviams gali tapti puikiausiu reklaminiu ar informaciniu stendu.

REKLAMA

„Renault“ konceptas universalus – jis gali atlikti ir komercinio pusiau krovininio automobilio, ir šeimyninio vienatūrio funkcijas. (nuotr. Gamintojo)„Renault“ konceptas universalus – jis gali atlikti ir komercinio pusiau krovininio automobilio, ir šeimyninio vienatūrio funkcijas. (nuotr. Gamintojo)

Na o baigus darbo dieną automobilis tampa važinėjančiu pramogų centru šeimai. Salono apšvietimą iš oficialaus pakeičiame į linksmesnį, vaikams įjungiame HD-video ir tai jau visai kitas automobilis.

Dar viena įdomi detalė – čia galima keisti variklio garsą. Dieną jis gali būti oficialus, o vakare – linksmas. Tai įmanoma naudojant tik XXIa. būdingus variklius. Kaip ir dera antram XXIa. dešimtmečiui, „Frendzy“ ratus suka į „Renault Kangoo Z.E." montuojamas elektrinis motoras. Jo galia siekia 60 a.g.

„Frendzy“ – tai naujo „Renault“ vyriausiojo dizainerio Lorenso van den Akerio darbas. Šis vyrukas dirba tikrai produktyviai – „Frendzy“ yra jau ketvirtas jo konceptas.

„Renault Frendzy“: ir į darbą, ir į sodą. (nuotr. Gamintojo)„Renault Frendzy“: ir į darbą, ir į sodą. (nuotr. Gamintojo)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų