REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmą kartą paviešinti Jackies Kennedy garso įrašai, padaryti praėjus keliems mėnesiams po jos vyro prezidento Johno F. Kennedy nužudymo, praneša BBC.

REKLAMA
REKLAMA

Interviu Baltųjų rūmų patarėjui J. Kennedy teigė, jog pilietinių teisių šalininkas Martinas Lutheris Kingas yra „baisus žmogus“.

REKLAMA

Buvusi pirmoji šalies ponia kandžiai kalbėjo ir apie tuometį šalies viceprezidentą Lyndoną Johnsoną bei kitus pasaulio lyderius. Aštuonių valandų trukmės garso įrašuose J. Kennedy taip pat prisimena, kaip jos vyras juokavo apie nužudymo pavojų.

J. Kennedy savo širdį Baltųjų rūmų patarėjui Arthurui Schlesingeriui atvėrė savo namuose Vašingtone, praėjus keturiems mėnesiams po J. F. Kenedy nužudymo 1963 metais. Ji sutiko duoti interviu su sąlyga, kad jis bus paviešintas praėjus ilgam laikui po jos mirties.

Trečiadienį išleista knyga, kurioje aprašomi visi jos duoti interviu - „Jacqueline Kenedy: istoriniai pokalbiai apie gyvenimą su Johnu F. Kennedy“ („Jacqueline Kennedy: Historic Conversations on Life With John F Kennedy“).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų