REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Darbinio entuziazmo jums galima būtų pavydėti – jūs būsite nusiteikę nuversti kalnus. Pavojus slypi tame, kad blogos įtakos veikiami galite savo energiją nukreipti neteisinga linkme. Palanki diena kelionėms ir įvairioms pramogoms, kūrybiniams užsiėmimams.

Avinas. Darbinio entuziazmo jums galima būtų pavydėti – jūs būsite nusiteikę nuversti kalnus. Pavojus slypi tame, kad blogos įtakos veikiami galite savo energiją nukreipti neteisinga linkme. Palanki diena kelionėms ir įvairioms pramogoms, kūrybiniams užsiėmimams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Būkite atsargūs su dalykiniais kontaktais: galite prarasti ženklią sumą, jei pasitikėsite abejotinu asmeniu. Atidėkite susitikimus, susijusius su darbo pakeitimu. Palanku apsipirkti, įsigyti daiktus. Labai palankios perspektyvos asmeniniams santykiams: palanku užmegzti naujas pažintis, prisipažinti jausmuose.

REKLAMA

Dvyniai. Palanki diena, tačiau permainingos nuotaikos gali nuteikti blogai. Stenkitės vengti vis grįžti prie liūdnų apmąstymų, nepraleiskite progos pabendrauti su įdomiais žmonėmis – gausite tikrai naudingą patirtį. Palanki diena eksperimentuoti su įvaizdžiu, aplankyti grožio saloną.

Vėžys. Jūsų laukia nerami ir varginanti diena, tačiau gana produktyvi. Susidorosite su bet kokiomis problemomis, jei būsite pasirengę keisti savo planus ir grafiką. Jei sulauksite kritikos, išlikite ramūs. Santykiai šeimoje gan įtempti, ateis laikas padėti visus taškus ant „i“.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Nemanykite, kad jums žvaigždės visuomet bus palankios, nors iš esmės diena gana sėkminga. Viskas priklausys nuo to, kaip jūs mokate tvarkytis su savo ambicijomis. Nelengvi santykiai su mylimu žmogumi – susikaupė nemažai pretenzijų vienas kitam.

Mergelė. Galite sulaukti finansinės padėties pagerėjimo, skolų grąžinimo, brangių dovanų. O ir kitiems santykiams diena palanki – atsivers plačios galimybės, išsiplės bendravimo ratas, sustiprės dalykiniai santykiai. Nėra reikalo nerimauti ir dėl asmeninių santykių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Labai sėkminga diena tiems, kieno profesinė veikla susijusi su susitikimais, bendravimu, komunikacinių užduočių rengimu. Šiandien jūs sugebėsite įtikinti savo teisumu, pritraukti dėmesį. Palankus laikas kelionėms, poilsiui už namų ribų – šeimos narių apsuptyje jausite diskomfortą.

Skorpionas. Kuo mažiau jėgų panaudosite, tuo geresnių rezultatų pasieksite: nors tai skamba ironiškai, tačiau ginčytis su šia žvaigždžių dovana beviltiška. Įsimylėjėliai be reikalo rūpinsis smulkmenomis, kels pavydo scenas ir pradės ginčytis įtūžę.

REKLAMA

Šaulys. Laukia palanki diena, o problemos gali iškilti tik finansinėje sferoje. Atsisakykite neapgalvotų pirkinių, nežaiskite azartinių žaidimų ir neskolinkite pinigų – taip išvengsite negatyvių tendencijų. Palanki diena romantikams. Lengvai išspręsite asmenines problemas.

Ožiaragis. Prieš jus iškils sudėtingos profesinės užduotis, kurias reikės nedelsiant spręsti, todėl patartina rimtai žvelgti į savo darbą. Su naujais žmonėmis venkite eksperimentų. Šeimyninių santykių įtampa jus išvargins: tokios nuotaikos namuose užsibuvo per ilgai.

REKLAMA

Vandenis. Neutrali diena, tačiau asmeniniai santykiai ir romantinės pramogos vystysis tiesiog nuostabiai. Jei seniai ruošėtės pakviesti kažką į pasimatymą – dabar itin palankus laikas tam. Tuo tarpu darbe ne viskas taip gražiai blizgės: jokiais būdais nesivelkite į pykčius.

Žuvys. Nėra rimtų priežasčių nerimauti, nors dabartinę situaciją būsite linkę matyti blankiai. Raskite laiko sau ramiai ir objektyviai viską išanalizuoti, pasistenkite įvertinti visus „už“ ir „prieš“ – suvoksite, kaip turite judėti į priekį. Būtent jūsų abejonės gali pradėti rimtas problemas asmeniniuose santykiuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų