REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Frankfurto automobilių parodoje japonai pristatė naują Europai skirtą „Honda Civic“ automobilį. Tai stilistinė revoliucinio buvusio modelio evoliucija. Viskas atrodo novatoriškai, tačiau ramiau ir brandžiau.

REKLAMA
REKLAMA

Europiečiams bus siūlomi automobiliai su hečbeko ir sedano tipo kėbulais. Beje, jie neturi nieko bendro su JAV dar žiemą Detroite pristatytais Amerikos rinkai skirtais „Civic“ automobiliais. Kaip teigia japonų specialistai, konstruktoriai naujame modelyje itin daug dėmesio skyrė komforto didinimui, nes pasirodžius naujausiems „C“ segmento automobiliams, ankstesnis „Civic“ atsilikinėjo jau ne tik akustinio komforto srityje.

REKLAMA

Kaip teigia japonų specialistai, konstruktoriai naujame modelyje itin daug dėmesio skyrė komforto didinimui. (nuotr. Gamintojo)Kaip teigia japonų specialistai, konstruktoriai naujame modelyje itin daug dėmesio skyrė komforto didinimui. (nuotr. Gamintojo)

Naujasis „Honda Civic“ bus komplektuojamas su tais pačiai motorais, kaip ir ankstesnis modelis. Hitu Europoje turėtų būti 150 a.g. 2,2 litro darbo tūrio dyzeliu aprūpintas hečbekas, o norintys ko nors pigesnio, panašu, rinksis 1,8 litro darbo tūrio 140 a.g. benzininį variklį. Tačiau su galingais motorais bus striuka – į galinguosius „Civic Type-R“ montuotas motoras neatitinka vis griežtėjančių taršos reikalavimų, tad ultimatyvios „Civic“ versijos nebus.

Frankfurto automobilių parodoje japonai pristatė naują Europai skirtą „Honda Civic“ automobilį. (nuotr. Gamintojo)Frankfurto automobilių parodoje japonai pristatė naują Europai skirtą „Honda Civic“ automobilį. (nuotr. Gamintojo)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų