REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar poros ginčus geriau spręsti lovoje ar virtuvėje? Kol psichologai nesutaria, ar gerai, kai visą dieną besitęsusius ginčus pora apvainikuoja audringu pasimylėjimu, į šį klausimą pamėgins atsakyti pažinčių laidos „Būk mano meile!“ atsakys svajonių jaunikis - „Auksinio peilio“ savininkas ir „Kotrynos vyninės“ virtuvės šefas – Ruslanas Bolgovas ir trys labai skirtingos nuotakos.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu kitame LNK projekte „Kviečiu šokti" dalyvaujantis Ruslanas studijoje tryško energija ir nuoširdumu. Tad iš karto užkrėtė gera nuotaika su juo susipažinti atvykusias merginas! Tiesa, nuotakos jautėsi truputį sunerimusios, nejau vyrui teks užleisti tradiciškai moteriškas valdas – virtuvę?!

REKLAMA

Tačiau Ruslanas nuramino: pusryčiais lepina tik tas, kurios jį lepina naktį. „Jei patiko, tikrai palepinsiu“, - kvatodamasis elgesio su merginomis subtilybes atskleidė virtuvės šefas.

Baimės baimėmis, o azartas laimėti širdį vyro, dėl kurio patiekalų alpsta tūkstančiai jo kulinarinio meno gerbėjų – tikras iššūkis, dėl kurio negaila nieko! Jau šiandien „Būk mano meile!“ žiūrovai įsitikins, kad posakis – meilėje ir kare visos priemonės pateisinamos – labai teisingas.

Ar pavyks Ruslanui įtikinti gaminti nemėgstančią Jurgitą, kad jos su meile patiektas maistas jam būtų skanus? Dėl ko pačiomis pirmosiomis pasimatymo akimirkomis Ruslanas susiginčijo su antrąja nuotaka? Kodėl trečioji nuotaka demonstravo žiūrovams ir jaunikiui savo apatinį trikotažą? Ir ar ta, kuri žada visus ginčus išspręsti meilės guolyje, pavergs virtuvės guru širdį, sužinosite pirmadienį 17.40 val. per LNK laidoje „Būk mano meile!".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų