REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Energetikos ministras Arvydas Sekmokas buvusio Ignalinos atominės elektrinės (AE) vadovo, dabartinio korporatyvinių reikalų direktoriaus Osvaldo Čiukšio pareiškimus apie situaciją įmonėje vadina politikavimu. Pasak jo, sudėtinga situacija AE susidarė dėl buvusių ir naujų darbuotojų priešpriešos.

REKLAMA
REKLAMA

Antradienį Energetikos ministerijoje bus svarstoma, kaip spręsti Ignalinos AE susidariusias problemas.

REKLAMA

Energetikos ministras sako, kad Ignalinos AE yra susidariusi didelė priešprieša tarp buvusių, jėgainę eksploatavusių darbuotojų ir naujai atėjusių.

„Ta bendra kalba nebuvo surasta, ją surasti yra būtina. Vienas dalykas yra eksploatuoti AE, kitas dalykas – ją uždarinėti. Tam reikalingos bendros pastangos, darbas. Tos bendros pastangos nebuvo rastos ir mes tai turime ištaisyti. (...) Administracija bus įpareigota, svarstysime rytoj tą klausimą, kad šituos nesutarimus vieną kartą reikia išspręsti“, – pirmadienį žurnalistams sakė A. Sekmokas.

REKLAMA
REKLAMA

Pasiteiravus, ar yra vedamos kokios nors derybos su O. Čiukšiu šiam nenorint savo noru pasitraukti, A. Sekmokas teigė, jog tai jėgainės administracijos klausimas.

„Administracija privalės tą klausimą spręsti. Aš manau, kad įmonės darbuotojų politikavimas yra nepriimtinas. Iš tikro įmonė yra svarbi, darbuotojai turi dirbti, o ne politikuoti. Ėjimas į spaudą, tikrai nemanau, kad padeda darbams ir Ignalinos AE uždarymui“, – kalbėjo A. Sekmokas.

Klausiamas, kaip vertina dabartinį Ignalinos AE vadovą Žilviną Jurkšų, nesusitvarkantį su savo administracija, A. Sekmokas pareiškė, kad jo personalijos klausimas taip pat bus aptariamas antradienį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų