REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daugelis manė, kad „Formulės-1“ trasa Monzoje netinka „Red Bull“ bolidams, bet Sebastianas Vettelis laimėjo kvalifikacijoje ir nugalėjo lenktynėse.

REKLAMA
REKLAMA

Sebastianas Vettelis, Red Bull Renault: „Emocionali diena! Monza man daug reiškia, būtent čia aš laimėjau pirmą pergalę ir kirtęs finišo liniją, prisiminiau daug praeitų lenktynių detalių. Tai neįtikėtina. Anksčiau mes nebuvome konkurencingi Monzoje, o šiandien pasiekiau pergalę. Bolidas buvo fantastiškai geras.

REKLAMA

Startas nebuvo sėkmingas, įvažiuojant į pirmą posūkį, šalia važiavo trys varžovai, bet po lenktynių atnaujinimo sugebėjau aplenkti Alonso, nors jis man nepaliko vietos. Nežinau, ar matė jis, kad esu šalia.

Sureguliuojant bolidą priėmėme teisingą sprendimą. Mes niekuo nerizikavome, rizika buvo vakar. Daugelis matė, kad mes neturime didelio maksimalaus greičio – pasirinkome „trumpesnes“ pavaras: nusileisdavau tiesiosiose, bet lenktynėse man buvo patogu.“

REKLAMA
REKLAMA

Žurnalistai Sebastianui priminė, kad pilotas Singapūre gali anksčiau laiko laimėti titulą, jeigu surinks 13 taškų daugiau, negu Alonso arba aštuoniais daugiau negu Buttonas ir Webberis.

Sebastianas Vettelis, Red Bull Renault: „Nieko sau, nežinojau. Tiesą sakant, sezonas buvo puikus, komanda pasiekė rimto progreso, tapome ženkliai stipresni.

Ruošimės Singapūrui, kaip bet kokioms lenktynėms. Jau sakiau – mes kiekvienam etapui ruošimės atskirai, judame žingsnis po žingsnio. Pasižiūrėsime, kas ten atsitiks.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų