REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Sudėtinga diena, kai reikės spręsti įvairias problemas, pareikalausianti iš jūsų nemažai jėgų. Gyvybinis potencialas bus linkęs mažėti, galite greitai pervargti. Neatsisakykite pagalbos, siūlomos iš artimųjų ir draugų, klausykite patyrusių žmonių patarimų.

Avinas. Sudėtinga diena, kai reikės spręsti įvairias problemas, pareikalausianti iš jūsų nemažai jėgų. Gyvybinis potencialas bus linkęs mažėti, galite greitai pervargti. Neatsisakykite pagalbos, siūlomos iš artimųjų ir draugų, klausykite patyrusių žmonių patarimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Būsite nusiteikę draugiškai ir norėsite bendrauti, lengvai užmegsite pažintis, rasite bendrą kalbą su bet kokiais žmonėmis. Labai puiki diena keistis informacija, spręsti įdomius klausimus. Tik galite susidurti su antrosios pusės pavydu, jo ar jos noru kontroliuoti kiekvieną jūsų žingsnį.

REKLAMA

Dvyniai. Turėsite daug reikalų ir tikrai ne visus tikslus pasieksite be vargo. Tačiau išliksite optimistais ir pasitikėsite savimi, o tai leis jums bendrauti su naujais pažįstamais ir įveikti sunkumus su giminaičiais. Galimi finansiniai rūpesčiai, ryškios išlaidos.

Vėžys. Nevienareikšmė diena: po pergalių seks nesėkmės, su vienomis problemomis susidorosite lengvai, o kai kurios privers jus rimtai sunerimti. Tik jokiais būdais nenuleiskite nosies, nes netrukus jūs jau galėsite įrodyti savo teisumą ir atstatyti taiką bei ramybę.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Neįprasta diena, kuri atneš nemažai išbandymų. Be to, jūs tikrai nebūsite linkę nuolaidžiauti, jei jūsų kelyje ir iškils kokios nors kliūtys – rasite išeitį iš bet kokios situacijos. Gyvybinis potencialas labai aukštas, ir jums tikrai netruks energijos.

Mergelė. Diena prieštaringa, atsitiks įvykiai, kurie privers jus suabejoti savo teisumu, peržiūrėti požiūrį į gyvenimą ir santykius su aplinkiniais. Mylimas žmogus gali pateikti nemalonių siurprizų, o asmeniniame gyvenime vyrauja tendencijos, kurios tikrai jums nepatinka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Būsite pilni prieštaringų norų ir siekių, kurie neišsipildys šiandien. Išmokite mėgautis mažais dalykais, kuriuos lengvai galite pasiekti. Klausykite kitų žmonių patarimų ir rekomendacijų. Palanku bendrauti su šeimos nariais, susitvarkyti šeimyninius reikalus.

Skorpionas. Asmeniniame gyvenime vyrauja sudėtinga situacija ir turėsite rimtų priežasčių sunerimti. Jokiais būdais nesielkite lengvabūdiškai ar beprotiškai, nes net aplinkybės nebus jums palankios. Tiesa, „kartų konflikto“ pavyks išvengti.

REKLAMA

Šaulys. Sumažinkite aktyvumą, leiskite atsikvėpti ir atstatyti jėgas. Kai kurie tikslai, kurių jūs siekiate, taip ir liks nepasiekiami – susitaikykite su tuo ir negaiškite veltui laiko. Vadovaukitės sveiku protu, o ne intuicija. Palankus laikas finansinei sferai: pirkiniams, investicijoms, dovanoms.

Ožiaragis. Sudėtinga diena. Reikės nemažai kantrybės ir ištvermės, būtinai kontroliuokite savo emocijas, kurios šiandien banguos kaip audringa jūra. Stenkitės nesivelti į ginčus ir jų neprovokuoti – išsiderinę galite prišnekėti nereikalingų dalykų, dėl kurių vėliau teks gailėtis.

REKLAMA

Vandenis. Palanki diena intelektualiam darbui. Lengvai susitvarkysite su teorinėmis problemomis, tačiau atsidursite aklavietėje, kai reikės įveikti praktines užduotis. Venkite turtinių problemų sprendimo, ypač jei tai liečia ir kitus šeimos narius: nieko gero nesugalvosite, o tik įžiebsite konfliktą.

Žuvys. Sudėtinga diena, tačiau greičiausiai atsiras žmonės, kurie jums pakels nuotaiką, pasidalins įdomiomis ir viliojančiomis idėjomis. Patikrinti draugiški santykiai taps labai svarbūs, o štai su naujais pažįstamais patariama elgtis atsargiau: jums dėmesį rodo ne visuomet malonūs asmenys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų