REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Jums reikia šiek tiek pailsėti ir judėti į priekį jums įprastu tempu, nes kitaip rizikuojate susirgti. Venkite pramoginių vakarėlių, alkoholio vartojimo ir kitų žalingų įpročių. Mylimas žmogus primins jums apie užmirštas problemas ir klausimus.

Avinas. Jums reikia šiek tiek pailsėti ir judėti į priekį jums įprastu tempu, nes kitaip rizikuojate susirgti. Venkite pramoginių vakarėlių, alkoholio vartojimo ir kitų žalingų įpročių. Mylimas žmogus primins jums apie užmirštas problemas ir klausimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Puiki diena tiems, kas užsiėmę svarbių problemų sprendimu, atsakingais reikalais, rimtais projektais. Tikslų realizavimas leis jums pakelti savo uždarbį arba užmegzti naudingas pažintis. Įtampa šeimoje gali augti tik dėl to, kad jūs vengsite bendrauti apie aktualias problemas.

REKLAMA

Dvyniai. Diena, kai laimi logika ir sveikas protas, ir nors jūs dažniausiai esate lengvabūdiški bei impulsyvūs, šiandien būsite itin apdairūs. Nėra reikalo abejoti, ar priimti sprendimai bus teisingi, todėl judėkite ir toliau šia kryptimi. Žmonės, su kuriais jūs dažnai ginčijotės, šiandien pripažins jūsų tiesą.

Vėžys. Puiki diena bendravimui, bet kokiems susitikimams. Jums pavyks rasti bendrą kalbą su naujais pažįstamais, o ir artimieji palaikys jus su drąsiomis idėjomis. Didžiausia problema – norėsite visko daug ir galite išvaistyti savo jėgas. Palanki finansinė padėtis, galite grąžinti senas skolas.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Lengvai sutarsite su vyresniaisiais, taip pat su savo šeima, ir ypač su tais, kuriais laikote autoritetu. Tačiau jei tik kalbate su draugais ar mylimu žmogumi, iškart pradedate įtikinėti savo poziciją. Palanki diena ramiam poilsiui, pasivaikščiojimui, kultūrinėms pramogoms.

Mergelė. Neteks energingai darbuotis ir lieti prakaitą, spręsti sudėtingas problemas ar imtis atsakingų darbų – ši diena turi būti skirta pramogoms, poilsiui ir jėgų atstatymui. O jei nuspręsite dirbti, reikės labai mažai pajėgų, kad pasiektumėte norimus tikslus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Nebloga diena, tačiau gyvybinis potencialas bus linkęs mažėti – pasaugokite save. Teisingas sprendimas – susitelkti ties svarbiausiais reikalais, patikėti jų sprendimus pagalbininkams. Puiki diena įsimylėjusiems, romantiškų santykių plėtrai.

Skorpionas. Neišvengsite sunkumų asmeniniame gyvenime, vis dėl to sugebėsite rasti kompromisą tarp asmeninių ir artimųjų poreikių. Įsimylėję ginčysis dėl įvairių smulkmenų ir niekaip nesugebės rasti taikos. Šiek tiek prasiblaškyti padės kelionės ir ekskursijos, neįprasti užsiėmimai, egzotinės pramogos.

REKLAMA

Šaulys. Šiandien palanku išsiaiškinti su daugeliu problemų, jei pasikviesite į pagalbą draugus ir artimuosius. Apjunkite visas įmanomas pajėgas ir taip įveiksite negatyvias tendencijas. Neatsisakykite naujų pažinčių – tai jums bus tik į naudą.

Ožiaragis. Diena susijusi su tam tikrais sunkumais, tačiau jūs ją praleisite ramiai ir išvengsite bet kokių kliūčių. Stenkitės susidėlioti veiksmų planą ir laikykitės jo, net jei tai padaryti ir bus sunku: improvizacija pasigirti negalėsite. Įsimylėjėlių santykiai atšals.

REKLAMA

Vandenis. Nevienareikšmiška diena. Maži ir nereikšmingi reikalai klostysis lengvai, tačiau iš tikrųjų rimtų problemų sprendimas susidurs su tam tikrais sunkumais. Galite sulaukti konfliktų su giminaičiais ar draugais – būkite atsargūs, elkitės atsakingai.

Žuvys. Maži nemalonumai, šeimyniniai nesutarimai – tai, dėl ko jums teks keisti savo planus, ir tai gadins nuotaiką. Tokios smulkmenos gali jus erzinti ir prišaukti negatyvias tendencijas bei paveikti asmeninius santykius. Nebijokite ir nesikuklinkite kreiptis pagalbos į draugus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų