REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienį  Karališkasis Bristolio teismas  30 – mečiui  Džonatanui Heinsui  skyrė  11 metų bausmę.  Nuteistasis, kariškis, ilgam sėdo už grotų už 6 merginų išprievartavimą. Viena jų demaskavo nusikaltėlį, apgalvotai palikdama savo DNR  pavyzdį – apsjovė  prievartautojui priklausančio  automobilio sėdynę.

REKLAMA
REKLAMA

Teisėjas pažymėjo, jog D. Heinso aukos patyrė kančias, nusikaltėlis apgalvotai kruopščiai stengėsi sunaikinti visus įkalčius.

REKLAMA

Tačiau vienai merginai pavyko pergudrauti vyrą, kuri vienu spjūviu ant jo automobilio sėdynės atidavė nusikaltėlį tiesiai į teisėsaugos rankas.

Nusikaltimo metu D. Heinsas mūvėdavo pirštines ir kaukę. Vėliau savo aukai liepdavo rankšluoščiu išvalyti visus galimus nusikaltimo biologinius pėdsakus.

Paskutinė auka, 18–metė barmenė, teisme papasakojo nusprendusi padėti teisėsaugai ir palikti savo DNR pavyzdį. Nematant nusikaltėliui ji paliko savo seilių ant jo automobilio sėdynės.

Teisėsaugininkai greitai aptiko įtariamojo automobilį. Jame rasti įkalčiai padėjo neutralizuoti siautėjusį  seksualinį manjaką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų