REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Niekam negirdėta britų kompanija „Eterniti Motors“ svaidėsi labai rimtais pažadais – pristatyti pirmą pasaulyje „supervisureigį“. Jis debiutuos Frankfurte jau rytoj (rugsėjo 13-14 dienomis Frankfurto parodų centro durys atsivers tik automobilių žurnalistams), tačiau britai kelias oficialias savo visureigio „Cayenne Hemera“ fotografijas išplatino dar prieš savaitgalį. Pasirodo, šis naujutėlaitis britų kūrinys kažką labai stipriai primena.

REKLAMA
REKLAMA

„Taip, šis automobilis primena „Porsche Cayenne“, tačiau neapsigaukite, nes tai yra „Eterniti Motors“ sukurtas pirmas pasaulyje supervisureigis“ – taip teigia britai, kurie net neslepia, kad jų automobilio pagrindu taps šio žanro pradininkas iš Vokietijos.  Taip, jis išsipūtęs nuo britiškų steroidų, gerokai agresyvesnis, tačiau parodykite šias fotografijas vaikui, ir išgirsite atsakymą, kad tai „Cayenne“.  Tiesiog tai yra rimto tiuningo pavyzdys. Nors iš kitos pusės, gal čia ir pakastas šuo. Štai vokiečių „Brabus“ yra jau ne „Mercedes-Benz“ – šie automobiliai jau žymimi kitais VIN kodais, kaip savarankiško gamintojo gaminiai. Kažkas panašaus turėtų būti ir su „Eterniti Motors“ kūriniu, tik britai debiuto proga savo skambiomis frazėmis nusprendė sukelti didesnį triukšmą.

REKLAMA

„Eterneti Motors“ dar neatskleidžia visų techninių savo kūrinio subtilybių. (nuotr. Gamintojo)„Eterniti Motors“ dar neatskleidžia visų techninių savo kūrinio subtilybių. (nuotr. Gamintojo)

Šiandien „Eterniti Motors“ dar neatskleidžia visų techninių savo kūrinio subtilybių. Britai užsiminė, kad jų automobilio variklio galia sieks 620 a.g., o salonas bus kompiuterizuotas, su šaldytuvu šampanui ir t.t. Žodžiu, kaip geriausiuose limuzinuose.

Britai svaidėsi labai rimtais pažadais – pristatyti pirmą pasaulyje „supervisureigį“. (nuotr. Gamintojo)Britai svaidėsi labai rimtais pažadais – pristatyti pirmą pasaulyje „supervisureigį“. (nuotr. Gamintojo)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų