REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šeštadienį, rugsėjo 10 d. sostinės Ūkio banko teatro arenoje įvyko jau antroji tiesioginė LNK šokių projekto „Kviečiu šokti“ transliacija. Jei pirmąją savaitę porų pasirodymų oficialiai neįvertino netgi komisija, tai dabar greta jų rašomų balų balsuoti progą gavo ir žiūrovai. Taip pat, projektą teko palikti pirmajam duetui.

REKLAMA
REKLAMA

Baiba Skurstene ir Vadimas Šuško (nuotr. Fotodiena.lt/Dimitrijaus Radlinsko)Baiba Skurstene ir Vadimas Šuško (nuotr. Fotodiena.lt/Dimitrijaus Radlinsko)

Vakarą pradėjo Daiva Tamošiūnaitė-Budrė ir Tomas Slausgalvis. Poros pasirodyme, anot komisijos trūko, pačių ča-ča žingsnelių. Vytenis Pauliukaitis pasigedęs šokyje jausmingumo taip pat patarė porai nesislėpti už stalų ir kėdžių. Itin griežtų komisijos vertinimų antrą vakarą susilaukė Baiba Skurstenė ir Vadimas Šuško. „Aistros nereikia maišyti su vulgarumu“, - komentavo G. Valiukaitė.

REKLAMA

Liveta Paugaitė ir Jonas Stankevičius (nuotr. Fotodiena.lt/Dimitrijaus Radlinsko)Liveta Paugaitė ir Jonas Stankevičius (nuotr. Fotodiena.lt/Dimitrijaus Radlinsko)

Irūna Puzaraitė su Rimvydu Černajumi itin techniškai sušoko jausmingąja rumbą. Giedrė Valukaitė gyrė tiksliai atliktus rumbos žingsnelius, o I. Šimukauskienė teigė, kad viskas bus gerai kuomet I. Puzaraitės pėdos bus tiesios. Liveta Paugaitė ir Jonas Stankevičius antrąjį vakarą šokdami sambą baimindamiesi suklysti buvo itin susikaustę. „Įsijauskite muziką, įsijauskite į rimtą ir kaifuokite. Kol kas jūs tik atliekate žingsnelius“, ‒ sakė G. Valiukaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Ineta Puzaraitė ir Ovidijus Andriekus (nuotr. Fotodiena.lt/Dimitrijaus Radlinsko)Ineta Puzaraitė ir Ovidijus Andriekus (nuotr. Fotodiena.lt/Dimitrijaus Radlinsko)

Ineta Puzaraitė ir Ovidijus Andriekus šokių aikštelėje pademonstravo aistringąjį tango. V. Pauliukaitis kritikavo šablonišką padavėjos ir kliento siužetą. „Galite pasirodyti daug geriau, prašau jūsų“, ‒ kone maldavo jis. Romualdas Kumpys ir Monika Šiaučiūnaitė ėmėsi pradedantiesiems itin tinkančio ča-ča šokio. Komisija pagyrė porą už tai, kad buvo atliktas šokis, o ne suvaidintas spektaklis. V. Paulukaitis vėl priekaištavo už prastą siužetą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Karolina Liukaitytė ir Dainius Dimša (nuotr. Fotodiena.lt/Dimitrijaus Radlinsko)Karolina Liukaitytė ir Dainius Dimša (nuotr. Fotodiena.lt/Dimitrijaus Radlinsko)

Karolina Liukaitytė ir Dainius Dimša vakarui pasirinko elegantišką lėto valso šokį. Anot V. Mickevičius partneris scenoje turi mėgautis ne tik pačiu savimi, bet skirti dėmesio ir partnerei. Tango ritmu šokių aikštelėje sukosi Eimutis Kvoščiauskas ir Nerilė Senulytė. „Buvo gražus pasirodymas, bet trūko paties šokio“, ‒ komentavo G. Valiukaitė.

Mia ir Andrius Uksas (nuotr. Fotodiena.lt/Dimitrijaus Radlinsko)Mia ir Andrius Uksas (nuotr. Fotodiena.lt/Dimitrijaus Radlinsko)

Pastebimą pažangą, anot V. Pauliukaičio padarė Mia su Andriumi Uksu. „Kai dainuojate scenoje esate tokia, nuožmi, lyg anakonda, o šiandien sukūrėte geros, klusnios mokinukės įvaizdį. Matosi, kad ruošiatės pasirodymams, įdedate daug pastangų“, ‒ sakė I. Šimukauskienė.

REKLAMA

Donatas Bakėjus ir Ernesta Balčiūnaitė (nuotr. Fotodiena.lt/Dimitrijaus Radlinsko)Donatas Bakėjus ir Ernesta Balčiūnaitė (nuotr. Fotodiena.lt/Dimitrijaus Radlinsko)

Donatas Bakėjus ir Ernesta Balčiūnaitė itin elegantiškai sušoko lėtą valsą. Komisija gyrė duetą už puikią laikyseną ir techniškai atliktus žingsnelius. „Kaip ir sakiau maksimalų balų skaičių rašysiu dviems vyrams: vienam, dėl to, kad is gražus, o kitam – dėl to, kad jis gerai bučiuojasi“, - komentavo I. Šimukauskienė.

Irena Starošaitė ir Andrius Grėblikas (nuotr. Fotodiena.lt/Dimitrijaus Radlinsko)Irena Starošaitė ir Andrius Grėblikas (nuotr. Fotodiena.lt/Dimitrijaus Radlinsko)

Tiek komisijos, tiek ir publikos lūkesčius Irenos Starošaitės ir Andriaus Grėbliko pora pateisino šimtu procentų. „Irena, jums puikiai sekasi be mikrofono. Viską atlikote tobulai“, - komplimentų negailėjo G. Valiukaitė.

REKLAMA

Ruslanas Bolgovas ir Rolanda Maniuškaitė (nuotr. Fotodiena.lt/Dimitrijaus Radlinsko)Ruslanas Bolgovas ir Rolanda Maniuškaitė (nuotr. Fotodiena.lt/Dimitrijaus Radlinsko)

Virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas ir Rolanda Maniuškaitė sukosi svaiginančiai romantiško Vienos valso ritmu. „Jeigu einame su uniforma, kokia ji bebūtų, ji turi turėti galvos apdangalą“, ‒ vienintelį priekaištą išsakė V. Pauliukaitis.

Darius Petkevičius ir Ingrida Mikštienė (nuotr. Fotodiena.lt/Dimitrijaus Radlinsko)Darius Petkevičius ir Ingrida Mikštienė (nuotr. Fotodiena.lt/Dimitrijaus Radlinsko)

Pačią teatrališkiausią ča-ča improvizaciją pademonstravo Darius Petkevičius ir Ingrida Mikštienė. Anot, G. Valiukaitės šokio žingsneliai buvo panašūs į trypčiojimą, o I. Šimukauskinės teigimu, pasirodymas buvo tik panašus į pretenziją į gerą humorą. Radvilas Bubelis ir Ieva Žilienė sušokę lėtą valsą ir vėl sulaukė itin griežtos komisijos kritikos. „Mes norime, kad pas mus ant parketo, ne fokusus darytų žmonės, o išmuktų šokti“, ‒ griežtus komisijos vertinimus pateisino V. Pauliukaitis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Andrius Butkus ir Erika Vitulskienė (nuotr. Fotodiena.lt/Dimitrijaus Radlinsko)Andrius Butkus ir Erika Vitulskienė (nuotr. Fotodiena.lt/Dimitrijaus Radlinsko)

Andriaus Butkaus ir Erikos Vitulskienės lėtą valsą komisija įvertino itin palankiai. „Buvo graži matyti, kaip Erika tirpsta A. Butkaus karštose rankose“, ‒ žavėjosi A. Mickevičius.

Komisija maksimalų balų skaičių skyrė D. Bakėjui su E. Balčiūnaie ir R. Bolgovui su R. Maniuškaite. Žiūrovai aktyviausiai palaikė D. Petkevičiaus ir I. Mikštienės porą. Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus paaiškėjo projekto lyderiai – I. Starošaitė ir A. Greblikas.

Mažiausiai balų iš komisijos sulaukusiems R. Bubeliui ir I. Žilienei žiūrovų balai leido išlaikyti vietą projekte. Kiek netikėtai balų skaičiavimo matematika lėmė tai, kad projektą palikti teko Miai su A. Uksu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų