REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį, rugsėjo 10 d. Ūkio banko teatro arenoje vykusioje antrojoje tiesioginėje LNK šokių projekto „Kviečiu šokti“ transliacijoje itin griežtų vertinimų sulaukė Baibos Skurstenės ir Vadimo Šuško duetas. Komisijos nariai kone vienbalsiai įvardino poros pasirodymą kaip neskoningą, Baibą vadindami vulgaria „merga“.

REKLAMA
REKLAMA

Baiba Skurstenė ir Vadimas Šuško (nuotr. Fotodiena.lt/Dimitrijaus Radlinsko)Baiba Skurstenė ir Vadimas Šuško (nuotr. Fotodiena.lt/Dimitrijaus Radlinsko)

Itin nemaloniai nustebinta atrodė Ieva Šimukauskienė, šokėja ir choreografė sakė negalinti atsigauti po tokio „sado-mazo“ pasirodymo. „Visą laiką išlaikėte vieną liniją, vieną charakterį, reikėjo ne vien tos grubios moteriškos aistros. Gali būti toks menas aikštelėje, bet tai jau nėra šokis“, ‒ sakė I. Šimukauskienė vildamasi, kad galbūt kolegos atras pasirodyme šokį.

REKLAMA

„Aistros nevertėtų maišyti su vulgarumu“, ‒ antrino Gabrielė Valiukaitė.

Netgi diplomatiškasis Vytenis Pauliukaitis nesusilaikė nuo griežtų komentarų. „Baiba buvo ganėtinai vulgari bobelė, kuri nenorėjo, kad ją kažkas fotografuotų. Pats šokis taip pat į nieką neišsivystė“ – komentavo jis.

Klausiama apie tokius komisijos vertinimus B. Skurstenė, sakė kad jie tikrai buvo per griežti. „Į repeticijas idėjom tiek pastangų, todėl aišku liūdna kai taip vertina“, - nusiminusi kalbėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų