REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jie šaunūs, jie pasitikintys savimi, vos jiems įėjus į kambarį, visų akys nukrypsta į juos. Kai jie kalba, kiti vaikinai įdėmiai klausosi. Vyriškosios lyties atstovai nori su jais gerai praleisti laiką, o moterys tikisi užmegzti ilgalaikius santykius. Toks vyras yra Alfa vyras.

REKLAMA
REKLAMA

Alfa vyras turi kelias tik jam būdingas charakterio savybes. Jis yra lyderis iš prigimties bei savo moters, draugo ar artimojo sergėtojas.

REKLAMA

Tuo tarpu kai kiti vyrai gali kardinaliai keistis ar „persilaužti“, alfa vyras visuomet elgiasi natūraliai. Jis įvertina priežastis ir pasekmes, ir kiekvieną galimybę išnaudoja savo naudai. Jis mėgsta laimėti ir jam tai puikiai sekasi.

Jis nepersistengia dėl savo išvaizdos, neplagijuoja aplinkinių, bet dažnai būna kopijuojamas kitų. Toks vyras dažnai būna ramus, bet tik iki tam tikro laiko.

Yra keli dalykai, kurių Alfa vyrai nedaro ir šis, žemiau pateiktas dešimtukas, leis jums įsitikinti, kad nesate „Alfa vyras“.

REKLAMA
REKLAMA

1. Jūs leidžiate jai užmokėti už pietus.

Alfa vyras nesileidžia į derybas, jis paima atneštą sąskaitą ir moteriškosios lyties atstovei ramiai pasako „susitvarkysiu su tuo“. Diskusija baigta.

2.    Niekada neatsiprašote, net jeigu ir esate kaltas.

Alfa vyras nemėgsta susierzinimo pojūčio. Jis tiesiog pasakys „atleisk, aš klydau“. Jeigu įmanoma, jis visada bandys pakreipti situaciją teigiama linkme.

3.    Jūs konkuruojate su lyderiais ir siekiate jų pripažinimo.

Alfa vyras to niekada nedarys. Jis yra lyderis.

4.    Jūs skleidžiate gandus.

Nesvarbu ar tai būtų jūsų vadovas, bičiulis ar mergina. Jūs mėgstate pasijuokti iš kitų žmonių silpnųjų pusių.  Alfa vyras niekuomet niekieno neišduos. Jam nereikia kurti savęs griaunant kitų žmonių reputaciją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

5.    Kritinėmis situacijomis imate panikuoti.

Vienas iš pagrindinių Alfa vyro elementų – natūralus prisitaikymas. Kaitą jis priima kaip iššūkius. Bet kokią situaciją jis vertina šaltai ir blaiviu protu. Tai leidžia jam imtis ryžtingų veiksmų net ir įtemptomis situacijomis.

6.    Pirmiau pasielgiate, o tik tada pagalvojate.

Alfa vyras veikia žaibišku greičiu, bet prieš tai jis visada apgalvoja savo būsimus veiksmus.

7.    Kaltinate kitus.

Alfa vyras prisiima atsakomybę už savo veiksmus.

8.    Meluojate.

Tiek savo vadovui, tiek savo draugui, tiek savo merginai. Alfa vyras nėra melagis ir vengia išsisukinėjimų. Jis daro tai kas teisinga ir viską pasako tiesiai šviesiai.

REKLAMA

9.    Dėl savo sėkmės galite išduoti kitus.

Alfa vyras niekada neišduos žmonių, priklausančių jo „ratui“.

10.    Mušate silpnesnį.

Alfa vyras kimba į kovą tik tuo atveju, kai tai tampa neišvengiama. Jie nėra „peštukai“, bet jeigu situacija aštrėja, jis du kartus negalvos. Dėl savo tokio požiūrio Alfa vyrai dažniausiai laimi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų