REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Po pralaimėtų Europos čempionato antrojo etapo rungtynių Ispanijos krepšininkams Serbijos nacionalinės komandos lyderis Nenadas Krstičius tvirtino, kad trauktis nebėra kur – paskutinėse rungtynėse pergalės kaina – bilietas į ketvirtfinalį.

REKLAMA
REKLAMA

Europos čempionato antrojo etapo antrose E grupės rungtynėse penktadienį titulą ginanti Ispanijos rinktinė nesunkiai 84:59 nugalėjo Serbijos nacionalinę komandą.

REKLAMA

„Žaidėme per švelniai, gynyba buvo silpna. Kita vertus, Ispanijos krepšininkai metė lengvus metimus, dažnai stojo prie baudų metimo linijos. Mes jiems leidome tai daryti“, - kalbėjo N. Krstičius.

Puolėjas teigė, kad įsibėgėjus rungtynėms visų serbų galvose buvo jau mintys apie paskutines rungtynes su Turkija. „Šios rungtynės lems, ar pateksime į ketvirtfinalį“, - sakė jis.

- Dabar pagrindinis Serbijos rinktinės tikslas – įveikti turkus ir prasibrauti į ketvirtfinalį?

REKLAMA
REKLAMA

- Taip. Turėsime laisvą dieną ir pakankamai laiko, kad pasirengtume tai kovai. Turkijos komandą gerai pažįstame nuo praėjusių metų (pasaulio čempionato pusfinalyje po itin atkaklios kovos pralaimėjo turnyro šeimininkams turkams – aut.p.). Tikrai būsime pasirengę 100 proc.

- Ko reikia, kad jūsų planas „išdegtų“?

- Reikia daugiau energijos. Ypač gynyboje. Tai bus kova dėl ketvirtfinalio, todėl motyvacija bus visai kita ir rungtynės bus tikrai kitokios nei šiandien.

- Ar buvo labai sudėtinga žaisti su broliais Gasoliais, kurie šiandien kartu pelnė 46 taškus iš visų komandos 84 taškų?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Buvo tikrai sudėtinga. Manau, kad jie abu šiuo metu yra tikriausiai geriausi vidurio puolėjai pasaulyje. Itin sunku su jais žaisti, kai jie abu aikštėje tuo pačiu metu.

- Ką galite pasakyti apie Serbijos komandą ir jos ateitį?

- Tai jauna komanda, tačiau turi daug patirties. Krepšininkai užsigrūdinę Eurolygos kovose ir žino, kaip elgtis sunkiu metu. Esame jauni ir „alkani“ pergalių. Milošas Teodosičius – geriausias gynėjas Europoje. Jis turi lyderio charakterį ir tai labai padeda. Tikrai laukiu būsimo klubinio sezono – kartu su juo žaisime Maskvos CSKA.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų