REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jaunas šokėjas Deividas Meškauskas neslepia aistros aštuoneriais metais vyresnei aktorei Inetai Stasiulytei. Nors dar visai neseniai 23 metų vaikinas televizijos eteryje piršosi dainininkei Rūtai Ščiogolevaitei, atrodo , kad skausmas dėl skyrybų jo daugiau nebekankina. Deividas ir Ineta, su kuria vaikinas šoko šokių projekte, patvirtino, kad juodu ‒ pora ne tik ant parketo. Vis dažniau spaudoje pasirodo ir poros fotografijos, kuriose juodu neslepia jausmų vienas kitam. Tokie vaizdai drasko buvusio Inetos Stasiulytės gyvenimo draugo ir vaiko tėvo, žinomo tango mokytojo Eduardo Gimenezo širdį. Juodu su Ineta išgyveno 8 metus ir susilaukė dukters.

REKLAMA
REKLAMA

„Trys milijonai matė, kaip mano moteris ėjo su kitu vyru, ‒ LNK laidai „Nuo...iki...“ prisipažįsta  41 metų iš Argentinos kilęs vyras. ‒ Mano vyriškas ego buvo sugniuždytas, negalėjau išeiti gatvę“.

REKLAMA

Eduardo Gimenezas sako, kad jis nepyksta ir nesmerkia buvusios savo moters, bet Ineta, anot jo, galėjo viešai ir  nesakyti, kad ji laiminga su kitu.

Eduardo sako mielai sutikęs, kad Ineta šoktų TV projekte, bet neįtarė, kad šokiai iš jo atims mylimą moterį.

„Taip turėjo atsitikti. Jai trūko mano dėmesio, ji nenorėjo tik plauti indų. Dėl to, kas nutiko, galima kaltinti ir mane. Aš myliu Inetą ir garantuoju, kad ji myli mane, bet mes negalime gyventi kartu“.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl ko tiek daug porų susikuria šokių aikštelėje TV projektuose? Nejau šokis toks galingas dalykas, kad juo galima suvilioti?

„Šokis ‒   trumpiausias kelias, bet moteris tam turi būti pasiruošusi“, ‒ sako tango šokėjas.

Susiję straipsniai:

Buvęs I. Stasiulytės vyras: jei ne Deividas, tai būtų kitas

Kodėl šokių projektai suveda tiek daug porų?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų