REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Italijos kalnų slidinėjimo kurorte Madonna di Campiglio numatyta atidaryti dvi naujas trasas: 3,5 km Star patyrusiems slidinėtojams ir 5,8 Tour ne tokiems patyrusiems slidinėjimo mėgėjams. Kaip rašo kelionių tinklalapis Makalius.lt, abi trasos prasideda 2100 metrų aukštyje, o nusileidžiama į tą patį 852 metrų aukštį.

REKLAMA
REKLAMA

Aukščiausia trasa Madonna di Campiglio slidinėjimo kurorte prasideda 2500 virš jūros lygio. Slidinėti čia galima nuo lapkričio iki balandžio mėnesio. Kurortas garsėja nuoširdžiu aptarnavimu, kokybiškomis trasomis bei vaizdingais kalnų peizažais.

REKLAMA

Naujam slidinėjimo sezonui išplėstas sniego parko plotas bei žadama, kad nauja įranga suteiks daugiau aktyvaus poilsio galimybių. Čiuožiant iš Madonna di Campiglio pasikesite Folgarida-Marilleva regioną, o bendras Madona di Campglio ir Folgarida-Marilleva slidinėjimo trasų ilgis – apie 120 km. Dauguma trasų yra nesudėtingos arba vidutinio sudėtingumo, tik apie 8 proc. trasų yra itin sudėtingos.

Už šešių dienų slidinėjimą sumokėsite apie 184 – 209 eurų, vienos dienos bilietas kainuos apie 22 – 24 eurus. Beje, poilsis šiame kurorte pritaikytas visai šeimai. Kurorto Madonna di Campiglio svečiai gali pasinaudoti bendru pasu Skirama Dolomiti, kuris galioja ir kitose regiono trasose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų