REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Google" valdybos pirmininkas Ericas Schmidtas pareiškė, kad nauja operacinė sistemos „Android“ versija bus pristatyta dar iki šio rudens pabaigos, skelbia „Androidandme.com". Naujosios versijos kodinis pavadinimas – „Ice Cream Sandwich“, jai gali būti suteiktas indeksas „Android 4.0", sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad naujoji OS versija turėtų išspręsti „Android" fragmentacijos problemas. „Ice Cream Sandwich“ naudos daugelį „Honeycomb (3.0)" versijos funkcijų, ji galės būti diegiama įvairių tipų įrenginiuose, ir planšetiniuose kompiuteriuose, ir telefonuose. Tai esą suteiks galimybę „Google“ atsisakyti dviejų „Android" atmainų, skirtų didelius ir mažus ekranus turintiems įrenginiams, lygiagretaus plėtojimo.

REKLAMA

Pasak E. Schmidto, „Ice Cream Sandwich" bus pristatyta spalio ar lapkričio mėnesį, tačiau konkrečių terminų jis nenurodė.

Sklando gandai, kad kartu su nauja „Android" OS versija „Google“ pateiks ir trečiąjį „Google Nexus" išmaniojo telefono modelį. Esą jis turės 1,2 ar 1,5 GHz dažnio 2 branduolių procesorių, 1 GB darbinės atminties, 1 MP priekinę ir 5 MP galinę kamerą, galinčią filmuoti HD raiška.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų