REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Keturiems Lietuvos miestams Europos vyrų krepšinio čempionatas jau baigėsi. Išlydėjus sportininkus, beliko susitvarkyti ir skaičiuoti pelną, kurį paliko svečių šalių sirgaliai. Deja, skaičiuoti nelabai bus ką, rašo „Vakaro žinios“.

REKLAMA
REKLAMA

Alytaus, Klaipėdos ir Šiaulių miestų atstovai vienu klausimu buvo vieningi: krepšinio čempionato pirmasis etapas verslininkams ir miestams turtų nesukrovė.

REKLAMA

Pavyzdžiui, pasak Alytaus turizmo informacijos centro direktorės Lenos Valentaitės-Gudzinevičienės, į Alytų, manoma, atvyko apie 600 sirgalių, - jie labai taupė, o kurie atvykdavo iš anksto neužsisakę nakvynės vietos, už ją norėdavo mokėti tik po 10-15 eurų.

Viešbučiai Klaipėdoje buvo užimti maždaug 80-90 proc., tačiau, Klaipėdos turizmo ir kultūros informacijos centro direktorės Romenos Savickienės teigimu, nors svečių regione buvo nemažai, verslas tikėjosi didesnio užimtumo, praneša „Vakaro žinios“.

Šiaulių turizmo informacijos centro projektų vadybininkė Auksė Visminaitė taip pat apgailestavo, kad įvyko nesusipratimų dėl verslninkų sukeltų kainų: už nakvynę turistai nenorėjo mokėti daugiau nei 20 eurų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų