REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Sudėtingai klostysis santykiai su mylimu žmogumi: jūsų emocionalumas ir impulsyvumas kentės nuo nuotaikų kaitos, o tai kenks tiems, kuriuos jus gerbiate. Pasistenkite savo energiją nukreipti taikos kryptimi. Užsiimkite sportu, pabėgiokite, pasivaikščiokite.

Avinas. Sudėtingai klostysis santykiai su mylimu žmogumi: jūsų emocionalumas ir impulsyvumas kentės nuo nuotaikų kaitos, o tai kenks tiems, kuriuos jus gerbiate. Pasistenkite savo energiją nukreipti taikos kryptimi. Užsiimkite sportu, pabėgiokite, pasivaikščiokite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Nieko neišsiskirianti diena, kuri bus jums netgi nuobodoka, jei nerasite darbo, kuris jus pradžiugins. Negalvokite, kad pramogas sugalvos jums artimi žmonės – deja, iniciatyvų teks imtis patiems, ir vis kovoti su negatyviomis tendencijomis.

REKLAMA

Dvyniai. Labai prieštaringa ir nerami diena. Norėsite ramybės, o reikės padirbėti iš peties ir vis vaikytis paukštį laukuose. Pagrindinis jūsų koziris – pasitikėjimas pagalbininkais ir draugais, kurių pagalba šiuo metu bus neįkainuojama. Romantiniuose santykiuose problemų neiškils.

Vėžys. Aukštas gyvybinis potencialas ir tai atneš jums geras nuotaikas. Nei profesiniai sunkumai, nei finansinė padėti neleis jums nervintis, netekti pasitikėjimo savimi. Palanki diena kelionėms, šventėms, vakarėliams. O romantiškiems santykiams diena neutrali.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Palanki diena, tik profesinėje sferoje galimi sunkumai, kurie vis tiek nesutrukdys pasiekti tikslų. Tie, kas ieško darbo, laikas būtų priminti apie save seniems pažįstamiems. Šeimoje vyraus harmonija, teigiamas bus poilsis kartu. Neatsisakykite dalyvauti už namų sienų – kaip bebūtų keista, ten jūs jausitės komfortiškai.

Mergelė. Labai geros finansinės perspektyvos: arba gausite nemažą pinigų sumą, arba gausite papildomą šaltinį padirbėti. Galite apsipirkti. Asmeninėje sferoje pribrendote pokyčiams ir negalite daugiau tylėti apie tai, kas jūsų netenkina. Išreikškite savo jausmus, nes tik taip galėsite kovoti su negatyviomis tendencijomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Ne itin sėkminga diena: nors problemos nereikšmingos, tačiau jų bus tiek daug, kad ir pats didžiausias optimistas gali susigadinti sau nuotaiką. Laikykitės tradicinio mąstymo ir neieškokite naujovių. Kuo mažiau permainų įvyks asmeniniame gyvenime, tuo geriau.

Skorpionas. Puiki diena romantiniams santykiams, be to, jie bus sėkmingi tiek senoms poroms, tiek ir tiems, kas ieško antrosios pusės. Didžiausios perspektyvos laukia tų, kurie yra kelionėse arba iškylaus. O štai naktiniuose klubuose būkite atsargesni.

Šaulys. Daug ką suspėsite, bet pagrindinė tam sąlyga – savidisciplina. Laikykitės nustatyto grafiko, nesigundykite bet kuo, ir netgi atostogaudami prisiminkite, ką jums reikia padaryti – jokiais būdais nedarykite pauzės ir neatsipalaiduokite.

REKLAMA

Ožiaragis. Šeimoje jūsų laukia nuostabus laikas: pasiekimai, abipusis sutarimas, malonios naujienos. Jūs spinduliuosite optimizmu ir patys mielai dalinsitės pozityviomis emocijomis. Profesinėje srityje taip pat nebus daug nusivylimų, nors gali tekti stoti į nelygią kovą.

Vandenis. Mažiau kalbų, daugiau darbų – štai ir jūsų dienos devizas. Pasikliaukite savo žiniomis ir gyvenimiška patirtimi. Galite užsiimti bet kokiu darbu, kuris tik jus domina: entuziazmas tiesiog trykšte trykš. Asmeninio gyvenimo situacija džiugins stabilumu.

Žuvys. Gana rami ir palanki diena, tik asmeniniame gyvenime primins negatyvios tendencijos. Ypač bus sunku tiems, kurie ruošiasi nors trumpam išsiskirti su mylimu žmogmi – net ir trumpa išvyka gali tapti nesusipratimų priežastimi. Būkite dėmesingi artimiesiems.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų