REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugsėjo 13 dieną Frankfurto automobilių parodoje visi norintys galės grožėtis vis dar koncepciniu, tačiau gamybai jau paruoštu klasikinės komponuotės sportišku automobiliu „Toyota FT-86“. Šia proga „Toyota“ išplatino oficialų filmuką.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, šiame filmuke dar negalėsite grožėtis veržliomis dvidurio sportiško kėbulo proporcijomis ir visomis automobilio detalėmis. Šis filmukas tėra savotiška užuomina, nes tai – vadinamasis tyzeris. Tiesa, jame parodyta tikrai daug automobilio. Na o visą šį japonų „sportininką“ galėsime pamatyti, kai duris atvers Frankfurto paroda.

REKLAMA

Apie „Toyota“ ir „Subaru“ bendrą automobilių projektą kalbama jau ketvirti metai, tačiau baigiamojoje stadijoje bendro kupe projektas gerokai strigtelėjo. Teigiama, kad automobiliai bus aprūpinti dviejų litrų darbo tūrio opoziciniu varikliu, „Toyota“ versijoje jo galia sieks 200 a.g., o „Subaru“ – 260 a.g. Priklausomai nuo pardavimo rinkos automobiliai bus komplektuojami su šešių pavarų mechaninėmis, arba, automatinėmis pavarų dėžėmis. Standartinės įrangos sąraše bus ir užsiblokuojantis galinės ašies diferencialas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų