REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Frankfurto automobilių parodoje „Opel“ žada pristatyti mažytį, miesto erdvei skirtą automobilį, kurio koncepsiją nekukliai vadina revoliucine.

REKLAMA
REKLAMA

„Opel“ specialistai nesulaukę Frankfurto automobilių parodos atidarymo išplatino savo koncepcinio automobilio nuotraukas. Žinoma, „revoliucinių“ inovacijų čia pernelyg daug nematyti. Tokio tipo koncepcinius miesto automobilius dabar kuria tai vienas, tai kitas gamintojas. O tai reiškia, kad prabėgus keliems metams vienas ar kitas gamintojas ryšis pradėti serijinę tokio tipo automobilių gamybą.

REKLAMA

„Opel“ koncepto salone yra krėslai dviems keleiviams, už jų sumontuoti elektros akumuliatoriai ir galinius ratus sukantis elektros motoras. Teigiama, kad baterijose sukauptos energijos užtektų 100 kilometrų kelio. Maksimalus automobilio greitis – 120 km/h. Tai ne stebuklas, bet kasdieniam važinėjimui mieste tokių galimybių užtekti turėtų.

„Opel“ dar nieko neužsimena apie tokio ar panašaus automobilio serijinę gamybą. Tiesa, daug įdomesnė už šio konkretaus koncepto perspektyvas pasirodė bendra „Opel“ nuomonė dėl tokio tipo automobilių kainų politikos. „Opel“ teigia, kad nedideli miesto automobiliai su elektros varikliais negali kainuoti tiek, kiek dabar kainuoja premium segmento sedanas. „Opel“ marketologai teigia, kad tokio tipo automobilių kaina neturėtų viršyti psichologinės 10 tūkst. eurų ribos.

Frankfurto automobilių parodoje „Opel“ žada pristatyti mažytį, miesto erdvei skirtą automobilį. (nuotr. Gamintojo)Frankfurto automobilių parodoje „Opel“ žada pristatyti mažytį, miesto erdvei skirtą automobilį. (nuotr. Gamintojo)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų