REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naują sezoną netrukus pradėsiantis LNK grupei priklausantis kanalas TV1 savo žiūrovėms siūlo naujausią mylimos aktorės Gabrielos Spanic serialą „Meilė ir kančia“.

REKLAMA
REKLAMA

Čia ji vaidina Emperatrisę Churado, moterį, kurią mylimas vyras niekšiškai išdavė ir atėmė tai, kas jai brangiausia –  dukrą.

REKLAMA

Siųsdama linkėjimus TV1 žiūrovėms iš JAV, kur šiuo metu gyvena, Gabriela sako negalinti pamiršti tų akimirkų, kai prieš keletą metų lankėsi Lietuvoje.

„Prisiminimai apie šią viešnagę man labai brangūs. Prisimenu Trakų pilį, apsuptą ežero ir užklotą sniego. Svečiuodamasi jūsų šalyje pajutau daug meilės man ir palaikymo. Mielai kada nors vėl apsilankyčiau. Nors šalis maža, bet Lietuvos žmonių širdis didžiulė. Visada juos prisimenu, linkiu visa ko geriausio ir tikiuosi kada nors vėl atvykti“, – sako G. Spanic.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Gabrielos, ji dar tebenešioja kailinius, kuriuos nusipirko „Nijolės“ kailių salone.

„Tiesiog įsimylėjau tuos mados namus. Iš viso įsigijau dvejus kailinius. Vienus padovanojau žmogui, kurį labai myliu, o kitus pasilikau kaip suvenyrą. Norėčiau pas jus atvykusi nusipirkti dar vienus“, – meilės kailiniams neslėpė aktorė. Beje, su vienais „Nijolės“ kailiniais Gabi įsiamžino vaizdo klipe, kurį LNK operatoriai nufilmavo Trakų pilyje ir apylinkėse.

„To filmavimo niekada neužmiršiu. Panašias akimirkas aš amžinai nešiosiu savo širdyje. Gyvenimas daug ką gali iš manęs atimti, bet šių akimirkų niekada neištrins. Tai – mano gyvenimo dalis“, – pabrėžė aktorė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naujausiame seriale ji vaidina motiną, kuri kovoja dėl prarastos dukters. Pasak Gabrielos, tapti motina – tai nuostabiausia, ką jai teko patirti.

„Būtent tada pasijutau tikra moterimi. Tai buvo didžiausia gyvenimo svajonė. Jaučiuosi visaverte. Mano gyvenimas pakrypo kitokia linkme, ir tai laikau Dievo dovana. Gabrielis de Chesus – mano brangiausias turtas“, – apie prieš porą metų gimusį sūnų pasakojo aktorė.

„Labiausiai trokštu, kad mano sūnus užaugtų sveikas, stiprus, laimingas, ir kad nenutiktų nieko blogo. Man tiek užteks. Noriu, kad užautų doru žmogumi“, – apie didžiausius gyvenimo troškimus kalbėjo Venesuelos žvaigždė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų