REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sodybos Širvintų rajone savininkas Vincas Naujokas įsiutęs. Žmogus nuėjęs į Seimą viešai, filmuojant televizijai pasakė, kad Širvintų valdininkai reikalauja kyšių. Anot vyro, nepatepti jie nedirba skirtų darbų ir jei tik laiku negauna kyšio, tuoj pat „užsiundo“ įvairių žinybų inspektoriais.

REKLAMA
REKLAMA

Viešai įvardinęs kyšininkus ir sukėlęs triukšmą seime Vincas pastaruoju metu susiduria su rimtomis problemomis. Ūkininkas netgi baiminasi, kad neteks dirbamos žemės, kurią nuomojasi iš valstybės. Žemę vyras nuomojasi jau penkiolika metų, tačiau per tuos metus prie pat sodybos buvusi žemė pamažu „nutolo“. „Jeigu valdininkui mažai „padovanojai“ ir matininkė pasitaikė ne moteriškė, tai tą žemę atmatuoja už jūrų marių“, - skundėsi ūkininkas

REKLAMA

Vietoj turėtos derlingos žemės Vincas dabar ūkininkauja už pusantro kilometro esančioje pelkėje, kurią per septynerius metus pavertė dirbamu lauku.  Visgi po žygių į Vilnių gali neteikti ir jo. Kita Vinco bėda – nedirbantys veterinarai, ūkininkas niekaip negali prisišaukti daktarų į savo didelį ūkį.  „Aš verčiuosi be veterinaro. Kai susirgus gyvuliui skambinu kam, tai vis vien niekas nevažiuoja. Visi mano vaistai yra arbatos, kurias verdu, ir jeigu gyvuliui padeda, tai padeda“, ‒ guodėsi ūkininkas.

Ūkininko Vinco susitikimą su veterinaru Ričardu Putrimu ir žemėtvarkos skyriaus viršininku Arvydu Vosyliumi galite peržiūrėti čia:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų