REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Frankfurto automobilių salone „Škoda“ pristatys koncepcinį automobilį „MissionL“. Tiesa, čekai tvirtina, kad koncepcinė penkių durų automobilio vizija yra labai artima būsimam serijiniam automobiliui.

REKLAMA
REKLAMA

„MissionL“ nėra kažkuo šokiruojantis automobilis. Toks pats išlaikytas yra ir firminis „Škoda“ stilius.  Todėl visai tikėtina, kad kelyje į serijinę gamybą „MissionL“ pasikeis visai nežymiai.

REKLAMA

Kaip teigia „Škoda“ direktorių tarybos pirmininkas Vinfirdas Falandas, „MissionL“ Frankfurte demonstruos artimiausių kelių metų firmos stilistinę raidą. Pasak čekiško „Volkswagen“ padalinio tarybos pirmininko, po dviejų-trijų metų kasmet žada pasiūlyti po du naujus modelius.

Na o pats „Škoda MissionL“ jau netrukus evoliucionuos į naują serijinį koncerno biudžetinį automobilį. Jis nuo konvejerio riedės ne tik Čekijoje, bet ir Rusijoje.

„Škoda MissionL“ jau netrukus evoliucionuos į naują serijinį koncerno biudžetinį automobilį. (nuotr. Gamintojo)„Škoda MissionL“ jau netrukus evoliucionuos į naują serijinį koncerno biudžetinį automobilį. (nuotr. Gamintojo)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų