REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sostinės šeštasis policijos komisariatas nepradės ikiteisminio tyrimo dėl neva sumuštos mergaitės paaiškėjus, jog įsidūkę vaikai jai pakišo koją.

REKLAMA
REKLAMA

Pareigūnams apklausus vaikus, kurie stumdėsi pirmadienio vakarą kieme, paaiškėjo, jog 10-metei Rygos gatvės gyventojai pakišo koją ir ji parkritusi susižalojo.

REKLAMA

„Pradėjome ikiteisminį tyrimą pagal faktą, tačiau nutraukėme, nes mergaitės močiutė atsisakė rašyti pareiškimą“, – sakė sostinės 6-ojo policijos komisariato viršininkas Rimtautas Bleizgys.

Anot jo, kai 10-metė bėgo, jai pakišo koją. Vaikas nukrito ant metalinio kieto daikto ir jai lūžo kryžkaulis. Ji gydoma ambulatoriškai. Incidente dalyvavo vienuolikos ir dešimties metų berniukai. Nutarta nebausti jų tėvų.

Iš pradžių, gavus medikų pranešimą manyta, jog mergaitė buvo kitų vaikų sumušta. Ji ir pati tai pasakė medikams, tačiau vėliau paaiškėjo, jog ji parkrito.

REKLAMA
REKLAMA

Kadangi mergaitės mama atostogauja, globą perėmė močiutė.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sostinės 6-ojo policijos komisariato darbuotojai vyko į Rygos gatvę, kur mėgina nustatyti asmenis, kurie galėjo sumušti mergaitę. Ketinama apklausti ir nukentėjusios bendraklasius.

Mergaitei lūžo kryžkaulis, sumuštas juosmuo.

Pasak policijos, incidentas įvyko pirmadienį apie 18 val., kai 10-metė žaidė kieme su  kitais vaikais. Vėliau kilo muštynės. Sužalota mergaitė sugebėjo pareiti namo ir kartu su močiute nuvyko į ligoninę, nes jautė skausmą juosmens srityje.

Medikai nustatė, jog moksleivei lūžo kryžkaulis, sumuštas kūnas. 10-metė gydoma ambulatoriškai.

Jeigu pareigūnams pavyks nustatyti mušeikas, teks atsakyti jų tėvams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų