REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seksas – didžiulis malonumas. Šiam teiginiui pritaria viso pasaulio vyrai ir moterys. Tačiau sutikite, malonumu jis tampa tik tada, kai gali visiškai atsipalaiduoti ir mylimojo kūne nardai lyg žuvis vandenyje. O ar per pirmuosius lytinius santykius nardome taip laisvai?

REKLAMA
REKLAMA

Eli.lt nusiteikusi padėti visiems, kurių laukia pirmoji meilės naktis.

1. Jei tavo antroji pusė nervinasi, negali atsipalaiduoti, padėk jam tai padaryti: įjunk romantišką muziką, lovą pabarstyk žiedlapiais, paruošk gardžią vakarienę ir pradėkite mėgautis vienas kitu. Pirmam kartui puikiai tinka petingas. Sujaudinkite vienas kitą pirštų galiukais, virpinkite jautriausias kūno stygas ir tikrai atsipalaiduosite.

REKLAMA

2. Išjunkite šviesą. Ne veltui liaudis sako: prie tamsos daugiau drąsos. Žinoma, jie nė kiek nemeluoja! Ši taisyklė puikiai tinka, jei gėdijiesi savo kūno ir nenori mylimajam parodyti savo celiulito arba neįdegusio kūno. Bet jei negali atsipalaiduoti, tai ar tikrai atėjo laikas pirmam kartui?

3. Gera vieta pirmam kartui. Svajojote apie pirmą kartą automobilyje ar lifte, susimąstykite. Ar tikrai ši vieta bus Jums patogi ir ar pakankamai susijaudinsite, kai kūnu remsitės į kietą ir šaltą lifto sieną?

REKLAMA
REKLAMA

4. Apsauga. Ji gėdos nedaro. Pirmo karto metu Jis privalo naudoti prezervatyvus, kurie apsaugos ne tik nuo nereikalingo nėštumo, bet ir nuo lytiškai plintančių ligų. Su moterų kontracepcija taip pat turėtumei būti susipažinusi.

5. Tinkama akimirka. Leisk jam į Tave įeiti tik tada, kai būsi pakankamai susijaudinusi, antraip Tau ims skaudėti. Beje, skausmo šiaip ar taip neišvengsi, tik viskas priklauso nuo to, kaip stipriai būsi susijaudinusi – kuo labiau, tuo skausmas bus mažesnis.

6. Orgazmas. Daugiau nei 70% merginų teigia, jog pirmo karto metu orgazmo nepatiria – rojus atsiveria tik antros ar trečios sueities metu.

Patariame – pirmieji lytiniai santykiai turėtų būti paremti meile ir pasitikėjimu vienas kitu. Nepamirškite, jog pirmą kartą mylėtis turėtumėte būdami blaivi, nevartodami alkoholio, antraip ne tik ryte gailėsitės ir gėdysitės savo veiksmų, bet ir galite pasijusti esanti nėščia. Juk išgėrus retai kada galvoji apie kontraceptikus, tiesa?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų