REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Naktis – kuomet Vilniaus centrą ir senamiestį užplūsta madingi žmonės. Naktis – kuomet madingiausios Vilniaus vietos pratęsia savo darbo laiką ir dalinasi staigmenomis. „Mados Naktis 2011“ – tai žmonės ir mada plačiąja prasme. Trečius metus iš eilės vykstantis renginys tradiciškai į Vilnių atvyksta ir šiemet. Rugsėjo 8–osios vakarą, nuo 17 iki 23 vietos duris atverti šiemet pasiruošė daugiau nei 40 vietų.

REKLAMA
REKLAMA

Mada ir rekordas

Šie metai tapo išskirtiniais – „Mados Nakties“ organizatoriai prie mados prijungė ir rekordo prieskonį. Daugiausiai aukštakulnių vienoje vietoje – taip atrodė eilinis rugsėjo penktadienis centrinėje Vilniaus miesto Vilniaus gatvėje, ne vienam Europos krepšinio čempionato gerbėjui atėmęs žadą. Čia pirmą kartą vyko „Mados Nakties“ kastingas bei rekordo siekimas. Per 150 dalyvių, daugiau nei 300 žiūrovų, milžiniško ilgio podiumas ir vien aukštakulniai. Penktadienio vakaras, kaip ir tikėtasi, baigėsi dar vienu gražiu rekordu, daugybe šypsenų bei, žinoma, atrinktu „Mados Nakties 2011“ veidu. Vertinimo komisijoje savo nuomonę ir sprendimą griežta ranka paišė žinomas TV prodiuseris Rolandas Skaisgirys, Miss Lietuva Daiva Anužytė, dizaineris Liutauras Salasevičius. Fortūna šįkart nusišypsojo neeilinio žavesio ir grožio Karolinai Toleikytei. Ji tapo 2011 metų Mados Nakties oficialiu veidu.

REKLAMA

Dalyvių kiekis – dar vienas rekordas

Mados Nakties virusas plinta dideliu greičiu ir šiemet prie šio ypatingo pasaulyje judėjimo prisijungė per 40 parduotuvių, kavinių ir boutique stiliaus krautuvių. Kaip teigia organizatoriai – tarp dalyvių yra nuolatinių idėjos partnerių bei nemažai naujų vardų. Jau šį ketvirtadienį duris iki pat 11 valandos vakaro atvers tokios vietos kaip – Pandora fashion boutique, Vintage boutique, Baldessarini, Palermo, Jaeger London, Wolford, D Boutique, Audronė (dizainerės Audronės Bunikienės salonas) bei daugybė kitų. Pilnas dalyvių sąrašas pateikiamas oficialiuose Mados nakties leidiniuose bei interneto svetainėje.

REKLAMA
REKLAMA

Išskirtiniai nakties pasiūlymai

Kaip žinia, Mados nakties metu visi dalyviai siūlo ne tik apsilankyti ir įsigyti produkciją, šiemet visa Mados nakties teritorija suskirstyta į kelias dalis ir joms priskirtos šalys – Japonija, D. Britanija, Italija, Graikija, Prancūzija, Indija. Į projekto dalyvių teritoriją pirmą kartą prijungtas ir Užupis! Kiekvienos šalies teritorija išsiskirs savitomis spalvomis bei pasiūlymais. Štai Vokiečių gatvėje įsikūręs Jaeger London salonas ketvirtadienį pristatys išskirtinius prabangius kvepalus bei mokys pažinti ypatingus kvapus skirtus namams, o juvelyrikos galerija „Premiere“ pristatys Vlado Mackevičiaus darbus. Tai tik maža dalis to, kas yra paruošta. Kiekvienas nakties svečias turėtų ieškoti asistenčių, kurios įteiks Mados nakties 2011 žemėlapius su visomis sužymėtomis vietomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kvies prisidėti prie socialinio projekto

Be gausybės pasiūlymų Mados Nakties 2011 kūrėjai šiemet pirmąjį kartą mados ir grožio nakties metu siūlo pagalvoti ir apie tuos, kurie dalyvauti projekte dėl nepritekliaus negali. „Džiaugiamės galėdami prisidėti prie tokio gražaus projekto“ – teigė organizatoriai. Net 5–i „Sos vaikai“ projekto stendai bus išdėstyti visoje Mados nakties teritorijoje. Tai bus vietos, kuriose kiekvienas norintis prisidėti galės atiduoti nenaudojamą ar sugedusį mobilųjį telefoną. Už jų perdirbimą gauti pinigai bus skirti „Sos vaikai“ projektui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų