REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Valstybinis studijų fondas (toliau – VSF) iki šių metų rugsėjo 15 d. vykdo valstybės paramos skyrimo išeivijos ir lietuvių kilmės užsieniečių vaikų, vaikaičių, provaikaičių studijoms Lietuvos aukštosiose mokyklose konkursą.

REKLAMA
REKLAMA

VSF teikia paramą lietuvių kilmės užsieniečių ir išeivijos (tiems, kurie užsienio šalyje gyveno ne mažiau kaip tris metus ir atvyko į Lietuvą ne anksčiau kaip į aštuntą klasę) vaikams, vaikaičiams, provaikaičiams, studijuojantiems Lietuvos aukštosiose mokyklose.

REKLAMA

Jie gali pretenduoti į dviejų (abiejų) rūšių paramą: stipendiją už studijų rezultatus ir socialinę išmoką. Stipendijų už studijų rezultatus dydžiai – nuo 150 iki 400 litų. Stipendija priklauso nuo studijų rezultatų ir yra pervedama kas mėnesį. Socialinė išmoka yra vienkartinė. Priklausomai nuo socialinės padėties, galima gauti 700-1100 litų.

Apie reikalingus dokumentus ir sąlygas stipendijai ar išmokai gauti rasite puslapyje https://www.vsf.lt/lt/parama-iseiviams, taip pat galite teirautis telefonu +370 5 2639158

VSF konkursui dokumentus priiminės iki 2011 m. rugsėjo 15 d.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų