REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Turėsite pasitelkti visą savo išradingumą ir fantaziją kad išspręstumėte užduotis, kurias šiandien jums pateiks likimas. Dienos nepavadinsi paprasta, bet ir sunkumus įveikti bus įdomu, įgysite vertingos patirties.

Avinas. Turėsite pasitelkti visą savo išradingumą ir fantaziją kad išspręstumėte užduotis, kurias šiandien jums pateiks likimas. Dienos nepavadinsi paprasta, bet ir sunkumus įveikti bus įdomu, įgysite vertingos patirties.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Atidėkite svarbius darbus ir daugiau dėmesio skirkite meilės reikalams – kaip tik šioje srityje šiandien jūsų laukia svarbūs pokyčiai, naujovės, permainos. Atsisakykite varginančios kelionės ir sunkaus darbo.

REKLAMA

Dvyniai. Sėkminga diena tiems, kas ketina ją paskirti mokslui ir kūrybai. Lengvai perprasite informaciją ir mokėsite ja tinkamai pasinaudoti. Deja, asmeniniuose santykiuose jūsų intuicija nepadės – galite pridaryti daug klaidų ir netgi įžeisti artimųjų jausmus.

Vėžys. Perspektyva susidurti su sunkumais ir juos įveikti – ne tokia jau bloga, kaip gali pasirodyti. Jums padės optimizmas ir jumoro jausmas. Pravers ir atsargumas – kaip tik jis leis išvengti abejotinų sandorių ir klaidų. Palanki diena draugiškam bendravimui.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Puiki diena kelionėms ir išvykoms – pakeliui patirsite daug gerų emocijų, išplėsite savo akiratį ir nusiteiksite optimistiškai. Tačiau bendraukite atsargiau: naujos pažintys vargu ar bus sėkmingos, rizikuojate būti apgautas.

Mergelė. Palanki diena, pozityvių tendencijų įtaka harmoninga ir užtikrinta, visose gyvenimo sferose vyks permainos į gera. Atsiras proga pataisyti santykius su mylimu žmogumi, spręsti problemas, kurios ilgą laiką nedavė ramybės.

Svarstyklės. Daugiausia pozityvių tendencijų sukoncentruota jausmų sferoje. Kitaip tariant, jūsų laukia sėkmingas periodas asmeniniame gyvenime, pavyks rasti atsakymus į rūpimus klausimus, įveikti kliūtis, megzti naujas pažintis. Palankus metas sėkmingai baigti anksčiau pradėtus darbus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Per šią dieną patirsite daug pozityvių emocijų visose gyvenimo sferose. Pasitaikys galimybė realizuoti senus planus, atrasite naujų sąjungininkų, kils įdomių idėjų. Galimos ir naujos pažintys.

Šaulys. Jei tik prireiks – nusiteikite padirbėti sąžiningai ir iš peties. Tikrai gerų rezultatų pasieks tik tie, kas bus pasirengę parodyti iniciatyvą ir imsis organizacinių klausimų. Diena netinkama kreiptis į valstybines organizacijas, tvarkyti reikalus valdžios institucijose.

Ožiaragis. Gyvybinis potencialas neaukštas, taigi svarbiausia – atgauti prarastas jėgas. Atidėkite sudėtingų klausimų sprendimą, o dar geriau – apskritai kuriam laikui pamirškite reikalus, raskite būdų palepinti save. Gali kilti sunkumų bendraujant, išsiskirs nuomonės su artimais žmonėmis.

REKLAMA

Vandenis. Diena kupina optimizmo ir puikios nuotaikos. Vargu ar yra sunkumas, kurio nepajėgtumėte įveikti. Vienintelė sfera, kurioje vertėtų elgtis atsargiau – tai santykiai su giminaičiais. Būkite atsargus, nes kaip tik šiandien galite prikurti problemų, kurios ilgam įžiebs nesutarimų ugnį.

Žuvys. Galite daug ką suspėti, tačiau kyla pavojus, kad pasirinksite ne tą kelią, o tada neišvengsite nesėkmių. Todėl šiandien kaip niekada jums reikalingas autoritetingų žmonių palaikymas. Romantiški santykiai – kol kas skausminga vieta. Ne taip paprasta suprasti žmogų, kuris yra greta jūsų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų