REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį, rugsėjo 3 d. pirmoje LNK projekto „Kviečiu šokti“ laidoje savo nuožmų būdą vėl demonstravo Ieva Šimukauskienė. Choreografė ir profesionali šokėja buvo ne tik griežta šokėjų poroms, bet ir itin nesistengė besirinkdama žodžius. Apsaugotas nebuvo netgi partneris seriale „Saldi nuodėmė“, kurį supykusi dėl neatsargiai parinktų žodžių ji pavadino „šūdžiumi“.

REKLAMA
REKLAMA

Pagyrusi Darių Petkevičių už aktorinį meistriškumą jo šokį ji pavadino nepilnamečio mokinuko, pirmą kartą išsivedusio į koridorių pašokti savo mokytoją šokiu. „Šokdami tango turite laikytis ant žemės ir vesti partnerę, o ne leistis pats jos vedamas“, ‒ priekaištavo Ieva.

REKLAMA

Itin daug pašaipių pastabų sulaukė dainininkė Mia. „Jūsų aktorinė amplitudė apsiribojo surauktais antakiais ir nelaimingu veidu. Jeigu pasakysite, kas vakar žaidė krepšinį, parašysiu daugiau nei vieną balą“ , ‒ jos pasirodymą komentavo Ieva.

Komentuodama, kad pora kartu gerai atrodo Irūnai Puzaraitei ir Rimvydui Černajui ji patarė „daugiau pabendrauti“. Karolinos Liukaitytės ir Dainiaus Dimšos porai ji priekaištavo už minties, jausmo trūkumą ir gerėjimąsi pačiais savimi.

Livetą Paugaitę Paugaitę ji pavadino Oksana Pikul, sakydama, kad ji kaip ir partneris Jonas Stankevičius puikiai atrodė, bet nepademonstravo turimo talento.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų