REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Lietuvos rinktinės aukštaūgis Kšyštofas Lavrinovičius prieš Europos čempionato rungtynių pradžią nepamiršta žvilgtelėti į tribūnas, žvilgsniu susirasti savo mylimą žmoną Tatjaną ir kelis kartus jai pamojuoti.

REKLAMA
REKLAMA

2004 metų gražiausia Rusijos mergina Tatjana Sidorčuk, su kuria Kšyštofas susituokė 2006 metų birželį ir dabar kartu augina du sūnus Danielių ir Dominyką, aiškiai išsiskiria iš minios.

REKLAMA

Gražuolė kol kas nepraleido nė vienos Lietuvos rinktinės dvikovos Panevėžyje ir itin karštai palaiko savo vyrą. Jos reakciją iššaukia tiek varžovų kepštelėjimai Kšyštofui per rankas, tiek sėkmingas puolėjo veiksmas gynyboje ar puolime.

VIP arenoje sėdinčią Tatjaną pakalbinome per rungtynių pertrauką. „Labai išgyvenu, kalbėti negaliu, todėl net pagalvojau, ar duoti interviu“, - kalbėjo 26 metų Tatjana.

- Jūs nesate iš tų sirgalių, kurie ramiai sėdi tribūnose ir kramsnoja spragintus kukurūzus?

REKLAMA
REKLAMA

- Dažniau šaukiu per rungtynes, nesusilaikau. Esu labai emocingas žmogus, nemoku tyliai sėdėti. Šalia sėdi Kšyštofo mama, o ji visada gana tyliai sėdi, todėl bijau, kad išgąsdinsiu ją savo balsu. Bet nieko, viskas normaliai.

- Gal turite kokių prietarų ar ritualų, kad padėtumėte savo vyrui aikštėje?

- Tik jis ir aš žinome tuos žodžius, kuriuos tik jis gali išgirsti iš manęs rungtynių metu.

- Prieš rungtynių pradžia po kelis kartus mojuojate vienas kitam rankomis...

- Visuomet tai darome prieš rungtynes.

- Ar tai atneša sėkmę?

- Nežinau. Kai Kšyštofas mato arenoje draugus, tėvus ar mane, jam nuo to lengviau. Kiekvienose rungtynėse jis ieško mūsų žvilgsniu, net jeigu sėdime labai aukštai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Kokią vietą šiame čempionate prognozuojate Lietuvos rinktinei?

- Laukiu 2003 metų Europos čempionato scenarijaus, kai kontrolinėse rungtynėse Lietuvos rinktinei nelabai sekėsi, tačiau Europos čempionatas buvo laimėtas.

- Tai lauksime aukso?

- Tik tai aukso.

Priminsime, kad K. Lavrinovičius 2003 metais Švedijoje vykusiose Senojo Žemyno pirmenybėse kartu su Lietuvos rinktine iškovojo aukso medalius. Tuomet finale lietuviai 93:84 įveikė Ispanijos nacionalinę komandą, o Šarūnas Jasikevičius buvo paskelbtas naudingiausiu turnyro žaidėju.

REKLAMA

Šiais metais Lietuvoje vykstančiame Europos čempionate mūsų šalies rinktinė po trijų rungtynių savo sąskaitoje turi tris pergales. Kęstučio Kemzūros auklėtiniai pirmose rungtynėse 80:69 įveikė Didžiąją Britaniją, antrose - 97:77 nugalėjo lenkus, o trečiose - 75:68 Turkijos ekipą.

A grupėje lietuviams liko sužaisti dvejas rungtynes. Sekmadienį ji susigrums su kol kas pralaimėjimo kartėlio nepatyrusia titulą ginančia Ispanijos rinktine,o pirmadienį - su grupės autsaidere Portugalijos komanda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų