REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Europos vyrų krepšinio čempionato karštligė persikėlė ir į naktinį gyvenimą. Už Lietuvos rinktinę sergantis Klaipėdos klubo „Dr. Who“ rezidentas DJ Justin Beat metė iššūkį turkų kilmės atlikėjui Sezzy. Šiandienos varžybos nulems, kuriam iš jų teks triumfuoti, o kuriam – dovanoti nemokamą pasirodymą vilkint priešininkų komandos marškinėliais.

REKLAMA
REKLAMA

DJ Justin Beat (nuotr. Organizatorių)DJ Justin Beat (nuotr. Organizatorių)

„Dr. Who“ atstovas Justas Pikelis, naktibaldų bendruomenei geriau žinomas kaip DJ Justin Beat, taip šventai įsitikinęs Lietuvos rinktinės pergale, kad pasiūlė profesines lažybas. Sezzy nepabūgo ir priėmė lietuvio mestą įšūkį.

REKLAMA

Taisyklės paprastos: Turkijos komandos pergales atveju DJ Justin Beat turės be atlygio sugroti Sezzy organizuojamame vakarėlyje. Jei fortūna šypsosis lietuviams, pastarajam teks nemokamai koncertuoti „Dr.Who“ publikai.

Visgi didžėjus atkreipė dėmesį, jog skaudžiausia yra antroji susitarimo dalis. „Tas, kuris lažybas pralaimės, bus priverstas vilkėti priešininko rinktinės marškinėlius. Jei Lietuvos komanda būtų sutriuškinta, net nežinau, kaip jausčiausi pasipuošęs Turkijos atributika... Dedu visas viltis į mūsų vyrus. Turkams esame neparankūs varžovai, laimėti privalome“, – kalbėjo  Justin Beat.

Tuo pat metu Sezzy tiki, kad jo tautiečiai optimaliai sukomplektavo rinktinę ir turi progą puikiai pasirodyti čempionate.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų