REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau aštuntąjį savo sezoną Lietuvos televizijos laida „Pinigų karta“ pradeda atsinaujinusi ir sustiprėjusi  – prie kūrybinės grupės prisijungė vienas žinomiausių Lietuvos žurnalistų Henrikas Vaitiekūnas.

REKLAMA
REKLAMA

„Užaugau žiūrėdamas Henriko reportažus, originalius vaizdinius sprendimus ir netradicinius eksperimentus. Labai džiaugiuosi,  kad jis nusprendė pasidalinti savo gyvenimiškomis įžvalgomis su „Pinigų kartos“ žiūrovais“, – sako laidos prodiuseris ir vedėjas Andrius Tapinas.

REKLAMA

Henrikas Vaitiekūnas pripažįsta, kad niekada nemokėjo tvarkytis su pinigais, todėl ir šeimininkaus naujoje laidos rubrikoje „Žmogaus, nemokančio elgtis su pinigais, patarimai“. Jau pirmosiose laidose Henrikas planuoja atidžiai suskaičiuoti, kiek sutaupo negerti nusprendę Lietuvos kaimai ir ką po to su tais sutaupytais pinigais daro.

Šį sezoną „Pinigų karta“ nusiteikusi ne tik ironiškai, bet ir karingai: dėl keliaujančių žmonių teisių į viešą kovą su didžiausiomis oro bendrovėmis jau pirmose laidose kils žurnalistė Rasa Tapinienė.

REKLAMA
REKLAMA

„Aštuntasis sezonas laidai apie ekonomiką ir pinigus – jau tikrai nemažai. Ir jis bus geriausias ir įdomiausias iš visų“, – neabejoja A.Tapinas.

Anglišku humoru garsėjantis laidos vedėjas žada, kad naujajame sezone „Pinigų karta“ įkurs būrimo saloną, daug skolinsis iš greitųjų kreditų bendrovių, skelbs karą pedofiliją skatinantiems lietuviškiems verslams ir galų gale tiksliai suskaičiuos lietuvio laimės kainą.

Lietuviška laimė „Pinigų kartoje“ – nuo rugsėjo 12-osios per Lietuvos televiziją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų