REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Apsilankymas pramogų parke jūsų piniginei gali būti tarsi amerikietiškieji kalneliai. Kol smagiai leidžiate laiką su draugais ar šeima, kartais vertėtų susimąstyti ir apie išlaidas.

REKLAMA
REKLAMA

Vien tik įėjimo bilietas jums gali kainuoti nuo 50 iki 80 dolerių, o dar nepamirškite gėrimų, maisto, suvenyrų - visa tai jums gali nemažai atsieiti. Yra keli būdai, kaip galite pramogauti, neišleisdami visų atostogoms skirtų santaupų. Juos pateikiame žemiau:

REKLAMA

1. Planuokite iš anksto

Kai stovite prie vartų ir laukiate kol galėsite įsigyti bilietą, jūs rizikuojate gerokai permokėti. Norėdami to išvengti, pirkite bilietus kitose vietose. Pavyzdžiui, jei jau iš anksto planuojate vykti į pramogų parką, kai kurios bakalėjos parduotuvės dažnai siūlo bilietus mažesnėmis kainomis.

2. Naudokitės narystės kortelėmis

Turite kokių nors nario kortelių? Peržiūrėkite jų nuolaidų pasiūlymus, gali būti, kad kaip tik dabar jums siūloma nuolaida bilietui į pramogų parką. O gal kortelėse turite sukauptų taškų, kuriais galite padengti dalį bilieto į Disneilendą kainos?

REKLAMA
REKLAMA

3. Naršykite internete

Jūs galite įsigyti pigesnius bilietus net neišėję iš namų. Internete pasidomėkite pramogų parkų siūlomomis nuolaidomis. Kartais gali pasitaikyti laimės valanda ir bilietas jums kainuos bent 30% mažiau nei įprastai. Nepamirškite prisijungti prie pramogų parkų grupių „Facebook“ ar “Twitter“ svetainėse, ten taip pat galite sulaukti ypatingų pasiūlymų.

4. Išsirinkite tinkamiausią laiką

Jei jau suplanavote vykti į parką, pamąstykite apie galimybę vykti vėlesniu paros metu. Įėjimas į parkus vakarais gali būti kur kas pigesnis nei ryte. Ne sezono metu, išskyrus šventines dienas, bilietų kainos taip pat būna gerokai mažesnės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

5. Pasiimkite talpią kuprinę

Kai jau bilietą turite rankose, kita galimybė sutaupyti - pačiame pramogų parke. Pasiimkite didesnę kuprinę ar rankinę per petį, į kurią galėsite sudėti apsaugos priemones nuo saulės, fotoaparatą, megztinį ir kitus daiktus. Taip išvengsite mokesčio už paliktų daiktų saugojimą.

6. Užkandžiai

Jeigu jūsų kuprinėje dar liko vietos - įsidėkite užkandžių. Maistas, parduodamas pramogų parkuose, kainuoja nemažai, gali būti nesveikas ir nesotus. Jei visgi nusprendėte pietauti parke, rinkitės maistą iš vaikų valgiaraščio arba suaugusiojo porciją pasidalykite su draugu (jos paprastai būna ypač didelės).

REKLAMA

7. Fotografuokite patys

Parke dirbančių fotografų nuotraukos yra labai mielos, patraukiančios akį, bet kartu ir brangios. Savo fotoaparatu galite užfiksuoti ne ką blogesnių vaizdų. Jei, vis dėlto, norite profesionalių nuotraukų, pasidomėkite ar galėsite jas rasti internete, o galbūt yra galimybė įsirašyti nuotraukas į laikmeną, tai jums kainuos gerokai pigiau nei iš karto gauti padarytas nuotraukas į rankas.

8. Atsisakykite suvenyrų

Atsisakydami ne tik profesionalių nuotraukų, bet ir suvenyrų galite sutaupyti dar daugiau. Ar jums išties reikalingas tas puodelis su "Mickey Mouse“? Na, jei jums tikrai jo reikia, eikite į skyrelį, kur visos prekės yra nukainotos. Norite būti tikras, kad neišleisite per daug pinigų, pasiimkite tik tiek grynųjų, kiek galite sau šiandien leisti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų