REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Bendrovė „Samsung Electronics“ pristatė išmaniojo telefono  „Galaxy S II“ ir  planšetinio kompiuterio „Galaxy Tab 8.9“ modelius su įdiegta LTE mobiliojo ryšio technologija.

REKLAMA
REKLAMA

LTE sustiprina „Galaxy S II“ išmaniojo telefono ir „Galaxy Tab 8.9“ planšetinio kompiuterio galimybes," – bendrovės pranešime cituojamas „Samsung“ mobiliųjų komunikacijų padalinio vadovas JK Shinas. – Mūsų tikslas – tapti lyderiais visame pasaulyje diegiant 4G mobiliąją telefoniją, kuriant paslaugų teikėjų tinklo sprendimus ir vartotojams skirtus galingus telefonus.“

REKLAMA

LTE ryšio technologija leidžia mobiliaisiais įrenginiais parsisiųsti duomenis iki 100 Mb/s greičiu, išsiųsti – iki 50 megabitų greičiu. Tai 5 kartus greičiau nei naudojant sparčiausią HSPA+ ryšį. Tokia sparta reiškia, kad 4 minučių trukmės MP3 įrašas gali būti parsisiųstas per 0,3 sekundės, o filmas – per mažiau nei 2 minutes, teigia bendrovės atstovai.

Dėl LTE technologijos žymiai padidėja duomenų perdavimo greitis, todėl vartotojai gali žaisti socialinius žaidimus, rengti vaizdo konferencijas, siųsti aukštos kokybės daugialypės terpės bylas ir kt. 4G technologija taip pat leidžia sparčiai ir patikimai keistis daugialypės terpės turiniu su draugais ir šeimos nariais. Skelbiama, kad LTE technologijos diegimas „Samsung GALAXY“ serijos modeliuose taip pat atveria daugiau galimybių mobiliųjų programėlių ir turinio kūrėjams, kurie vysto naujos kartos mobiliąsias paslaugas.

REKLAMA
REKLAMA

„Galaxy S II LTE“

Naujajame „Samsung Galaxy S II LTE“ įrengtas galingas 1,5 GHz dviejų branduolių procesorius, todėl efektyviai išnaudojamos 4G ryšio galimybės. Telefono ekrane vartotojai gali stebėti 3D grafinius vaizdus, žymiai greičiau parsisiųsti vaizdo įrašus ar naudotis populiariaisiais tinklapiais „Google“, „Yahoo“ ir „YouTube“.

Pranešama, kad 4,5 colių (11,4 cm) įstrižainės „Super AMOLED Plus“ ekranas vaizdą atkuria labai aiškiai ir tikroviškai. HD raiškos vaizdo įrašus ir nuotraukas fiksuoja telefone įrengta 8 mln. vaizdo elementų kamera. Su „Galaxy S II LTE“ galima naršyti socialiniuose tinkluose, žaisti žaidimus, klausytis muzikos ir kt. Naujajame modelyje įdiegta „Android 2.3“ operacinė sistema.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Samsung Galaxy S II LTE“ išmanieji telefonai gali palaikyti „Wi-Fi“ ryšį su aštuoniais įrenginiais, todėl vartotojai gali sinchronizuoti nešiojamuosiuose ir planšetiniuose kompiuteriuose, kituose išmaniuosiuose telefonuose saugomus duomenis.

„Galaxy Tab 8.9 LTE“

„GALAXY Tab 8.9“ su LTE technologija yra labai kompaktiškas – 8,6 mm storio ir 455 g svorio. LTE ryšys leidžia rengti vaizdo pokalbių konferencijas, 8,9 colių (22,6 cm) įstrižainės ekrane verslo susitikimuose galima demonstruoti prezentacijas, kelionėje ar namuose skaityti elektroninę spaudą ar knygas, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų