REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Legendinį karį Konaną Barbarą naujame filme „Konanas Barbaras“ įkūnijantis Jasonas Momoa sako, kad vaikams šį filmą leis pamatyti tik, kai šie patys jau turės vaikų.

REKLAMA
REKLAMA

J. Momoa filme „Konanas Barbaras“ vaidina kilnų keltų karį barbarą Konaną, kuris vedamas keršto už savo tėvo nužudymą, leidžiasi į naujus pavojingus nuotykius. Filme gausu narsių karių, galingų ginklų, nuožmių kovų ir, žinoma, kraujo.

REKLAMA

Aktorius su žmona, taip pat aktore, Lisa Bonet augina dukterį ir sūnų. J. Momoa tikina, kad naujausią savo filmą jiems leis pamatyti tik kai šie jau bus suaugę.

„Nerodysiu jiems šio filmo, kol jie nebus sukūrę savo šeimų ir neturės savo vaikų, – prisipažino Jasonas. – Kai jie bus mano amžiaus – galės patys jį pamatyti.“

Tuo tarpu, filmą peržiūrėjusi Jasono žmona Lisa teigia, kad dėl šio filmo savo vyru labai didžiuojasi: „Man labai patiko, geras filmas. Didžiuojuosi Jasonu.“

Prieš 29 metus Konaną Barbarą pirmasis suvaidino  Arnoldas Schwarzeneggeris. Būtent po šio filmo aktorius tapo pasauline veiksmo filmų žvaigžde ir geidžiamiausiu vyru Holivude.

Filmas „Konanas Barbaras“ jau rodomas visuose kino teatruose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų