REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po antrųjų Lietuvos rinktinės rungtynių Europos krepšinio čempionato A grupėje Panevėžyje ketvirtadienį su Lenkijos ekipa surengtoje spaudos konferencijoje netrūko juoko.

REKLAMA
REKLAMA

Spaudos konferenciją, kurioje dalyvavo Lietuvos rinktinės treneris Kęstutis Kemzūra ir Lenkijos nacionalinės komandos strategas Alešas Pipanas, vedęs FIBA Europe atstovas nesuprato vieno žurnalisto užduoto klausimo.

REKLAMA

Suvokęs išgirstus žodžius kaip lietuvių kalbą, jis paprašė žurnalisto kalbėti angliškai. Šis atšovė, kad ir kalbėjo angliškai, tik akcentas buvo australietiškas...

Žurnalistas: Kęstuti, Pauliui Jankūnui buvo uždėti ledai ant kelio...

FIBA atstovas: Prašau angliškai. Čia spaudos konferencija anglų kalba. Jeigu norite kalbėti lietuviškai, turite tai daryti po spaudos konferencijos.

Žurnalistas: Aš ir kalbėjau angliškai. Aš australas.

FIBA atstovas: Atsiprašau (visi juokiasi). Mano klaida. Jūs esate australas...

Negana to, FIBA Europe atstovas neilgai trukus dar kartą nustebino susirinkusiuosius. Kai vienas žurnalistas norėjo antrąkart užduoti klausimą ir prašė leidimo, spaudos konferencijos vedėjas tarė: „Jūs jau uždavėte klausimą. Ar kas nors kitas turi klausimų?“.

Priminsime, kad Lietuvos rinktinė ketvirtadienį iškovojo antrą pergalę Europos čempionate 97:77 įveikusi Lenkijos krepšininkus. Šiandien K. Kemzūros auklėtiniai 21.00 val. susigrums su taip pat kol kas pralaimėjimo kartėlio A grupėje nepatyrusia Turkijos nacionaline komanda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų