REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didysis mados horoskopas

Sakoma, kad drabužiai geriausiai atspindi žmogaus vidinį „aš“. Sužinokite, kokį aprangos stilių jums diktuoja žvaigždės.

Sakoma, kad drabužiai geriausiai atspindi žmogaus vidinį „aš“. Sužinokite, kokį aprangos stilių jums diktuoja žvaigždės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avinas

Prigimtinė elegancija ir ryžtingumas įpareigoja Aviną rinktis ryškų, individualų stilių. Šio ženklo atstovės nebijo derinti skirtingų mados tendencijų ir eksperimentuoti su įvaizdžiu. Avino maksimalizmas skatina

siekti aplinkinių dėmesio įvairiausiais būdais, o lengviausias jų, žinoma, apranga. Avino ženklo moterys mėgsta pabrėžti figūros linijas prigludusio silueto drabužiais, taip pat ryškiais aksesuarais – diržais, rankinėmis ir kt.

REKLAMA

Rekomenduojamos spalvos: raudona, juoda, ruda, ochros, aukso.

Jautis

Jaučiai moka save parodyti iš geriausių pusių, net jei jų finansinės galimybės ribotos. Paslaptis paprasta: šio ženklo moterys renkasi verčiau turėti mažiau, bet kokybiškesnių drabužių, nei prigrūsti spintą vienadienių niekučių. O jei tik gali sau leisti – susikuria išties pavydėtiną garderobą, kuriame karaliauja prabangūs audiniai, gilios iškirptės, klasikinio kirpimo švarkai, romantiškos suknelės. Jaučio ženklo moterys kaip niekas kitas geba pabrėžti figūros privalumus, dievina brangius aksesuarus ir retai kada susigundo bižuterija.

REKLAMA
REKLAMA

Rekomenduojamos spalvos: žalia, ruda, turkio, rausva, gėlėti raštai.

Dvyniai

Astrologai tikina, kad Dvynių drabužių spintos didesnės nei kitų Zodiako ženklų. Jei jums sunku tuo patikėti – tik žvilgtelėkite, kaip meistriškai Dvyniai žongliruoja savo stiliumi ir įvaizdžiu, keičia jį pagal sezoną, paros laiką ir nuotaiką.  Kaip tik pastaroji ir daro didžiausią įtaką Dvynių išvaizdai. Ne tik todėl, kad jie derina drabužius prie akimirkos užgaidų, bet ir todėl, kad dažniau nei bet kas kitas pasiduoda impulsui įsigyti ką nors naujo. Įsigytas drabužis greitai nusibosta, ir tai – jau svari priežastis eiti pirkti naujo. Iš esmės Dvynių stilių galima pavadinti neutraliu, o tarp jų mėgstamiausių daiktų – sportiniai bateliai, džinsai, marškinėliai, lengva striukė, šalikėlis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rekomenduojamos spalvos: žalia, turkio, žydra, sidabrinė.

Vėžys

Praktiškieji Vėžiai retai kada vaikosi permainingų mados vėjų, todėl dažniausiai renkasi laiko patikrintą klasiką. Svarbiausia jiems – audinių natūralumas, drabužio universalumas, patogumas ir, žinoma, nepriekaištinga švara. Vėžiai niekada nepermokės už drabužius vien dėl to, kad šie jiems patiko. Net apsipirkdamos per išpardavimus šio ženklo moterys nepameta galvos ir blaiviai pasveria visus už ir prieš.

Rekomenduojamos spalvos: baltos ir juodos deriniai, mėlyna, žalia, smėlio, pilka.

Liūtas

Prabanga – svarbiausias kriterijus, kuriuo vadovaujasi Liūto ženklo moteris eidama apsipirkti. Žinoma, tai matyti ir iš jos garderobo. Liūtai negali pakęsti pigių ir pigiai atrodančių daiktų. Tai aukštosios mados gerbėjos ir vertintojos. Drabužis – neatsiejama jų įvaizdžio dalis. O savo įvaizdžiu jie siekia pabrėžti valdingumą, solidumą, prabangą. Beje, Liūtai patys geba kurti bei diktuoti madas. Taip pat noriai renkasi klasikinį stilių ir visur demonstruoja nepriekaištingą skonį.

REKLAMA

Rekomenduojamos spalvos: auksinė, raudona, geltona, oranžinė.

Mergelė

Idealus Mergelės įvaizdis sujungia dvi sąvokas – praktiškumą ir puikų skonį. Kaip kitose gyvenimo srityse, Mergelės ženklo moterys laikosi nuosaikumo ir elegancijos dėsnių. Jos mieliausiai dėvi patogius klasikinius drabužius, niekada nesirinks avangardo, keistų, ekstravagantiškų derinių. Todėl niekas joms neprikiš prasto skonio: šio ženklo moterys vertina kokybę ir stilių. Beje, Mergelės moka meistriškai derinti turimus drabužius ir aksesuarus, todėl retai kada pasiduoda impulsui nusipirkti ką nors neapgalvoto, nederančio prie visumos. Jos nesivaiko garsių vardų ir prekių ženklų, pačios moka atskirti pelus nuo grūdų.

REKLAMA

Rekomenduojamos spalvos: tamsiai mėlyna, juoda, balta, raudona, rausva, oranžinė.

Svarstyklės

Jų išvaizda nepriekaištinga – juk Svarstyklės iš prigimties turi puikų skonį ir moka iš nieko sukurti šį tą gražaus. Svarstyklės domisi mada, tačiau nesistengia aklai ja sekti, verčiau nusigriebia grietinėlę: prisitaiko žaviausias idėjas, tinkamiausias spalvas ir formas. Svarstyklių stilius apgalvotas iki smulkmenų, todėl jos paprastai nesiskundžia, kad neturi ko apsirengti. Noriai prie drabužių derina daugybę aksesuarų, nevengia bižuterijos – vis tiek žino, kad mokės pigius niekučius pritaikyti taip, kad jie atrodytų prabangiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rekomenduojamos spalvos: visi mėlynos atspalviai, turkio, raudona, rausva.

Skorpionas

Skorpionai rengiasi ryškiai – juos traukia sudėtingo kirpimo, išskirtinai dekoruoti drabužiai, ekstravagantiškos detalės. Po Skorpiono ženklu gimusios moterys trokšta atrodyti įspūdingai ir nė nesistengia visiems patikti. Svarbiausia, kad jų stiliui neliktų abejingų. Jos pasitiki savimi, tad nebijo kritikos strėlių – aplinkinių nuomonė joms nelabai svarbi. Dažnai renkasi masyvius papuošalus, brangenybes, tamsų, niūrų, gotišką stilių.

REKLAMA

Rekomenduojamos spalvos: juodos ir raudonos deriniai, balta, auksinė, burgundiško vyno.

Šaulys

Laisvę dievinantys Šauliai renkasi jų vaizduotės ir judesių nevaržančius drabužius. Dažniausiai tai – patogi laisvalaikio apranga: patogūs bateliai, talpi rankinė. Nevengia etninių motyvų – juk taip įdomu pritaikyti ką nors iš svetimos kultūros, tradicijų. Šio ženklo moterims artimiausias hipiškas stilius su dalele intrigos ir netikėtumo. Tunikos, platūs šaliai, džinsai – Šaulius labiausiai žavinti apranga. Jie noriai

derina skirtingus audinius, aksesuarus, tačiau itin retai veržiasi prie nugludinto aukštosios mados diktuojamo stiliaus.

REKLAMA

Rekomenduojamos spalvos: visi mėlynos atspalviai, raudona, purpurinė, auksinė, apelsininė, rytietiški motyvai.

Ožiaragis

Didieji konservatoriai Ožiaragiai neįsivaizduojami be klasikinio kostiumėlio. Jų įvaizdis grįstas etiketo ir klasikos kanonais. Mada šio ženklo moteris retai kada domina, jų nesugundys dizainerių išmonė. Ožiaragio spintoje karaliauja klasikinis stilius, lengvai tarpusavyje derinamos, ramios spalvos. Aksesuarų – vos keletas, ir tie kuklūs, bet elegantiški. Laisvalaikiu Ožiaragiai linkę rinktis vintažinį stilių, geba puikiai panaudoti senus daiktus taip, kad jie atrodytų tarsi nauji. Ypač vertina iš mamos, senelės paveldėtus aksesuarus, juvelyriką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rekomenduojamos spalvos: juoda, smėlinė, pilka, žalia, tamsiai mėlyna.

Vandenis

Joks dizaineris nenurodys Vandenio ženklo moteriai kaip ji turėtų rengtis. Ji pasikliauja išskirtinai tik savo skoniu, taigi rengiasi taip, kaip jai atrodo gražiausia. Šios moterys pačios kuria madą ir nesižvalgo, ką vilki

kiti. Taip, kartais jų įvaizdis gali šokiruoti. Bet gali atrodyti ir išskirtinis, įdomus, nekasdieniškas. Viskas priklauso nuo vidinės Vandeniu būsenos, akimirkos, impulso. Taigi Vandenio ženklo moteris vieną dieną

gali pasirinkti ilgą plevenančią romantišką suknelę, o jau kitą nustebinti įsispraudusi į griežtą dalykinį kostiumėlį ir net pasirišusi kaklaraištį. Vandeniai vertina originalumą ir paslėptą intrigą.

REKLAMA

Rekomenduojamos spalvos: juoda, balta, tamsiai mėlyna, violetinė, alyvų.

Žuvys

Žuvys – amžinosios romantikės. Šis apibūdinimas neišvengiamai veikia jų aprangos stilių. Moteriškumas, plevenantys audiniai, asimetrija, įmantrus kirpimas, susiliejantys raštai, persidengiančios spalvos – taip, tai

drabužiai, apie kuriuos svajoja po Žuvų ženklu gimusi moteris. Ji nesivaiko madų, greitai susikuria savitą stilių ir kruopščiai iš dalelių dėlioja įvaizdį. Žuvims retai kada į akį kris ryškūs, rėksmingi apdarai. Užtai noriai žais iškirptėmis, skeltukais, drabužių ilgiu. Ir niekada nedarys to vulgariai. Tinkamiausi aksesuarai Žuvims – papuošalai, pagaminti iš sidabro, koralų, perlų.

Rekomenduojamos spalvos: žalia, violetinė, švelniai melsva.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų