REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Šią savaitę Rusijos ministras pirmininkas Vladimiras Putinas artėjant rinkimams nusprendė pamaloninti milijonus vairuotojų ir pranešė savo rėmėjus išsiųsiąs į įspūdingo ilgio kelionę per visas aštuonias šalies laiko juostas, kad šie patikrintų kelių būklę.

REKLAMA
REKLAMA

Gyventojų apklausos rodo, kad daugiau nei pusė rinkėjų nepatenkinti baisia Rusijos kelių būkle. Ši problema gali tapti pagrindine parlamento rinkimų tema gruodžio mėnesį ir per prezidento rinkimus kovą.

REKLAMA

V. Putinas valdžios atstovams sakė, kad jo įkurto Visos Rusijos liaudies fronto nariai vyks į daugiau nei 7 350 km kelionę nuo Ramiojo vandenyno uosto Vladivostoko iki Kaliningrado prie Baltijos jūros. V. Putinas įkūrė Visos Rusijos liaudies frontą norėdamas pakelti savo valdančiosios „Vieningos Rusijos“ partijos reitingus.

„Jie savo akimis pamatys, kaip statomi keliai ir kaip jie atrodo“, – vyriausybės pareigūnams, statybininkams ir aktyvistams sakė V. Putinas. Manoma, kad jis kovo mėnesį dalyvaus prezidento rinkimuose.

Per paskutinį dešimtmetį Rusijoje dvigubai, iki 40 milijonų, išaugo automobilius turinčių žmonių skaičius. Tačiau didžioji dalis šalies kelių tebėra žvyrkeliai ir net pagrindiniuose greitkeliuose yra daug didelių duobių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų