REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Europos krepšinio čempionato startas buvo sėkmingas ne tik Lietuvos krepšininkams, bet ir prekybininkams. Anot jų, marškinėlių, kepurėlių, šalikų ir visokių smulkmenų pardavimai per pirmąsias dienas Panevėžio arenoje viršijo lūkesčius.

REKLAMA
REKLAMA

„Tikrai gerai. Nesitikėjome per pirmą dieną taip gerai “suprekiauti„, - kalbėjo Europos krepšinio čempionato ir sirgalių atributika Panevėžio arenoje prekiaujanti moteris. - Labiausiai sirgaliai perka marškinėlius - “lietuviškus griaučius".

REKLAMA

Pasak jos, mėgiami ir perkami  „Lithuania“ marškinėliai, ispanai pirko savo šalies marškinėlius. „Vaikiškus marškinėlius taip pat labai perka. Nekalbu jau apie smulkmenas - kepurėles, pakabukus, talismanus ir panašiai“, - sakė pardavėja.

Marškinėliai - „lietuviški griaučiai“ kainuoja brangiausiai - 100 lt, kiti marškinėliai parduodami už 60 lt, o polo marškinėliai - 80 lt. Kepurės ir šalikai su lietuviška atributika - po 40 lt.

REKLAMA
REKLAMA

"Pirmą dieną daugiausiai sulaukėme lietuvių ir ispanų sirgalių, jie ir nupirko didžiausią dalį prekių. Šiandien - nemažai turkų apsilankė, - pasakojo pašnekovė. Ji taip pat prisiminė, kad vienas sirgalius siūlė mainus.

„Vienas turėjo kepuraitę, kur yra visų čempionatų firminiai ženkliukai. Nepakeitėm, nebent į visas mūsų turimas kepures“, - juokėsi ji. Priminsime, kad Panevėžyje vyksta Europos krepšinio čempionato A grupės varžybos. Čia dėl patekimo į kitą etapą kovoja ir Lietuvos rinktinė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų